Koncertajánló

2019.08.30. 10:30

Tokajban zárul a turné

A Margaret Island alig várja, hogy a Fesztiválkatlanban léphessen fel a zenekar.

Tokajba készül a Margaret Island

Forrás: ÉM

Szimfonikus verzióban hallhatják az érdeklődők a Margaret Island Éjszaka című dalát, melyet áthangszerelt változatban a nyár utolsó napján, augusztus 31-én Tokajban élőben még elcsíphet a közönség – utolsó állomásához érkezett az idei Legszebb színek turné! – adják hírül Tokaj honlapján.

Kincset rejt a hazai táj

Megtudhatjuk: a nyár első napján indult útjára a Margaret Island nem mindennapi ötállomásos koncertsorozata: a Legszebb színek elnevezésű országjáró turnén a zenekar mesés látványvilágú világörökségi helyszíneken is koncertezett. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon csendült fel a szezon során először szimfonikus zenei kísérettel kiegészülve többek között az Éjszaka című daluk.

A turné érintette megyénket: az Aggteleki cseppkőbarlang mélyében folytatták a sorozatot. A nyarat a Fesztiválkatlanban zárják, most szombaton este 8 órakor.

„Mindig is szerettük hangsúlyozni az utazás fontosságát” – számolt be Lábas Viki, a zenekar énekesnője. „Számtalan kincset rejt a hazai táj, mi pedig egy kis szeletét szerettük volna megmutatni, kedvet csinálni a további felfedezésekhez. Tokaj lesz az utolsó állomásunk, alig várjuk, hogy a szabad ég alatt idén utoljára felcsendüljenek az áthangszerelt dalaink!” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!