szórakozás

2020.01.27. 18:26

Török premiersorozattal indítja az új évet az Izaura TV

Romantikából az új évben sem lesz hiány, hiszen az Izaura TV januárban is érzelmekkel, intrikával és drámával gazdagított kínálattal várja a sorozatok rabjait. Országos premierként debütál Az idő sodrásában című török újdonság, míg a Rózsák harca című sorozat Toszkánába kalauzolja majd a műfaj kedvelőit. Emellett olyan klasszikusok is garantálják a hétköznap esti kikapcsolódást, mint az Esmeralda vagy a csatornapremierként érkező retro kedvenc, a Maria.

Január 27-én 20 órától ismét egy országos tévépremierrel örvendezteti meg a romantika szerelmeseit az Izaura TV.

Az idő sodrásában című török sikersorozat igaz történeten alapul, és feltűnik benne többek között a közönségkedvenc Erkan Petekkaya is, aki a Megtört szívek epizódjaiból már ismerős lehet a hazai rajongóknak is. Az Erkan megformálta Ali, és felesége, Cemile négygyermekes szülőkként élik mindennapjaikat, ám váratlan fordulatok bolygatják meg addigi életüket.

Minden hétköznap:

19:00 Esmeralda

20:00 Az idő sodrásában

21:00 Rózsák harca

22:05 Maria

Egy olasz dráma is színesíti majd a kínálatot, hiszen minden hétköznap 21 órától érkezik a Rózsák harca, amelyben Luca Monforte megölésének rejtélyes körülményei köré épül a történet. A gazdag borászbirtokon az irigylésre méltó látszat mögött összeesküvések és súlyos titkok lapulnak. Monforte fiának szerelmét, Aurora Tavianit gyanúsítják a gyilkossággal, a lány azonban elszántan küzd mindazok ellen, akik összeesküvést szőttek ellene és bebörtönözték. Kérdés, hogy a vagyonért és a szeretett nőért vívott harcból végül ki kerül ki győztesként.

Az Esmeraldat idén már 19:00-tól követhetik a nézők, de a mexikói sikersorozatok szívtiprójával, Fernando Colungaval 22:05-től is találkozhatnak a rajongók, hiszen visszatér egy újabb retro kedvenc, a Maria. A Thalía által megformált árva, Maria, akit Don Fernando vesz gyámság alá, ezzel újabb és újabb családi viszályokat szítva. Különösen azzal a fordulattal fokozódnak az ellentétek, amikor a fiatal szépség közelebb kerül mostohaapja fiához, Luis Fernandohoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!