Labdarúgó NB I

2021.09.12. 20:42

Felcsúti győzelmével erősítette meg első helyét a Kisvárda

A listavezető 1-0-ra győzött a Puskás Akadémia FC otthonában vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában.

A listavezető Kisvárda 1-0-ra győzött a Puskás Akadémia FC otthonában vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában, ezzel megerősítette vezető helyét a tabellán.

Kiegyenlített játékot hozott a listavezető felcsúti vendégjátékának első negyedórája, aztán rákapcsoltak a csapatok és felváltva veszélyeztették egymás kapuját. A Kisvárda állt közelebb a gólhoz, és a szünet előtt meg is szerezte a vezetést: egy védelmi hiba után Claudiu Bumba volt eredményes.

Félidőben hármat cserélt a Puskás Akadémia, mégis a vendégeknek volt több lehetőségük. A végéhez közeledve a felcsútiak mindent elkövettek az egyenlítés érdekében, de sok hiba csúszott a játékukba. A Kisvárda mindvégig stabilan védekezett és begyűjtötte a három bajnoki pontot.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Puskás Akadémia FC – Kisvárda Master Good 0-1 (0-1)

Pancho Aréna v.: Farkas Á.

gólszerző: Bumba (42.)

sárga lap: Deutsch L. (38.), illetve Ötvös (30.), Simovic (37.), Bumba (72.)

Puskás Akadémia:

Tóth B. – Szolnoki, Stronati, Spandler, Deutsch L. (Gera D., a szünetben) – Favorov (Csirmaz, 79.), van Nieff (Komáromi, a szünetben) – Plsek, Baluta (Corbu, 66.), Nagy Zs. – Puljic (Géresi, a szünetben)

Kisvárda:

Dombó – Melnyik, Cirkovic, Prenga, Leoni – Ötvös (Zlicic, 68.), Simovic, Karabeljov (Lucas, 81.) – Bumba, Navrátil (Camaj, 75.) – Mesanovic

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában