Hajdú-Bihar

2013.03.03. 12:29

Tiltott kéjelgők Debrecenben - Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 02-án több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el és 24 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig körözés miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 02-án több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el és 24 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig körözés miatt.

Megyénk közútjain 2 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az ittasság ellenőrzések során 4 esetben mutatott a légalkoholmérő pozitív eredményt.

Határvárakozás a megyében csak az ártándi határátkelőhely „kilépő” teherforgalmi sávjában alakult 20.30-23.00 óra közötti időben. A megnövekedett forgalom miatt a várakozási idő 30 perc volt.

Tiltott kéjelgők

A rendőrök (2013. március 02-án délután) félbeszakították annak a négy nőnek a „munkavégzését”, akik jogszabálysértően ajánlottak – Debrecenben egyik városrészében – feledhetetlen testi örömöket, az arra járó férfiaknak. A járőrök a „teljes műszakot” előállították a közterületről a kapitányságra, ahol meghallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A négy (16-47 év közötti) nő ellen tiltott kéjelgés szabálysértése miatt folytatódik az eljárás.

Italt lopott

Hajdúszoboszlón az egyik üzletből alkoholt lopott 2013. március 02-án délután az a 63 éves férfi, akit az ott dolgozó biztonsági őr tetten ért és erről értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök elfogták a helyi elkövetőt és előállították a kapitányságra, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették. Ellene tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.

Nem talált verekedő partnert

A rendőrökkel szeretett volna verekedni Hajdúszoboszlón egy ittas férfi 2013. március 02-án az éjszakai órákban. Egy bejelentés alapján jelentek meg egy családi háznál a helyi járőrök, amelynek udvarára a férfi jogtalanul bement és ott hangoskodott. A kiérkező rendőrök igazoltatták a hangoskodót, aki az intézkedés alatt arra próbálta rábírni a járőröket, hogy verekedjenek vele. Természetesen a járőrök a „kesztyűt nem húzták fel” a kötekedő férfivel szemben, azonban egy rendőrségi bilincset a kezére helyeztek, amellyel előállították a kapitányságra.

A 28 éves nagyhegyesi lakost őrizetbe vették és ellene rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

Elfogták a garázdákat

Hajdúhadházon két – három és négy főből álló – csoport verekedett össze 2013. március 02-án az esti órákban. Az ittas állapotban lévő férfiak között a vita egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki, amely odáig fajult, hogy összeverekedtek és eközben egymás házainak ablakát is betörték. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a hét személyt előállították a kapitányságra. Az előállított helyi lakosok közül B. Ferencet, B. Attilát és R. Gézát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Az ügyben a nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!