Hajdú-Bihar

2007.12.27. 11:05

Indul a Baross Gábor program

<p>Debrecen-A kutatás, fejlesztés, innováció (K+F+I) és az ezekhez kapcsolódó képzések, valamint a piacbővítés a területei a várhatóan januárban induló Baross Gábor pályázati programnak.</p>

A kutatás, fejlesztés, innováció (K+F+I) és az ezekhez kapcsolódó képzések, valamint a piacbővítés a területei a várhatóan januárban induló Baross Gábor pályázati programnak, amelyet a Hajdú Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Kht. az Innova Észak Alföldi Regionális Innovációs Ügynökség hirdetett meg a napokban.

A program keretében 25-100 százalékos támogatásba részesülhetnek többek között gazdasági társaságok, oktatási intézmények, kis és középvállalkozások is. A pályázati felhívások egy részére konzorciumban, más részére egyénileg is lehet pályázni.
A programban többek között az alábbi tevékenységekre lehet pályázni: új, az Észak-alföldi régió területén kifejlesztett K+F+I eredmény bemutatása szakkiállításon, vásáron magas piaci potenciállal rendelkező, Európán kívüli országban.
Infoline: A részletes pályázati felhívások tervezete letölthető
http://innova.eszakalfold.hu honlapról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!