Friss hírek

2009.06.28. 10:34

Drogkereskedőket fogtak a Millenárison

<p>Még kedden fogták el a rendőrök Budapesten azt a három fiatalt, akiket kábítószerrel visszaélés miatt vettek őrizetbe. Házkutatást is tartottak náluk, ahol csaknem 2000 extasy tablettát és több mint száz gramm marihuánát találtak - tájékoztatott vasárnap a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Kommunikációs Osztálya.</p>

A BRFK kábítószer-ellenes nyomozói kedden délután a budapesti Millenáris Parkban csaptak le két fiatalra. A 24 éves ajkai és a 21 éves pilisszántói férfiak éppen kábítószerrel üzleteltek, amikor elfogták őket. A pilisszántói férfi lakásán házkutatást tartottak, és 1700 darab extasy tabletta mellett több mint 100 gramm marihuánát is találtak.

Még aznap este elfogták harmadik társukat is, egy 20 éves budapesti fiatalt. A férfit a XV. kerületben, a Nyírpalota utcában fogták el. Menekülni próbált, miközben eldobta a nála lévő szatyrot, amelyből szintén tabletták kerültek elő. Végül őt is sikerült elfogni. Az ő lakását is átkutatták, kábítószert és egy digitális mérleget is találtak.

Mindhárom férfit őrizetbe vették, és előzetes letartóztatásukat is javasolják. Kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítják őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!