Foci vb 2022

2022.11.26. 17:52

A franciákat tartja esélyesnek Dzurják Csöpi

Az esti francia-dán mérkőzés előtt beszélt erről a volt labdarúgó, edző.

UA

Fotó: Ádám János

A miskolci Liverpool sörözőben beszélgetett Berecz Csaba sportújságíró kollégánk Dzurják Józseffel, ismertebb nevén Dzurják Csöpivel, korábbi gólkirály volt labdarúgóval, aki jelenleg is edzőként dolgozik. A Franciaország – Dánia quatari világbajnoksági mérkőzés előtt osztotta meg gondolatait, a vendéglátóhely vendéivel.

Gondolataiban megemlítette, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye mindig is közelállt a szívéhez. „Miskolc városa mindig visszavár engem és most is Mezőkövesd egyik csapatának vagyok az edzője” – mondta Dzurják József. 

A franciákat látja esélyesnek

Természetesen a Világbajnokság is szóba került. „Ennyi meccset azért nehéz megnézni, a délelőtti és az esti meccseket megtudom nézni, a többiről csak összefoglalókat” – osztotta meg Dzurják Csöpi. Hozzátette: A francia válogatott összes meccsét látta eddig, a dánokéból csak összefoglalót. „A franciák esetében több sérült játékosról beszélhetünk, de még így is vannak stratégiai cseréi, így nekik nagyobb esélyt adok a győzelemre, mint a dánoknak”. Arra is rámutatott, hogy a franciák a győzelemre játszanak és nem a döntetlenre, így azt sem tartja kizárnak, hogy ők nyerik a világbajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!