Erotikus cikkek

2008.11.05. 17:34

Ritmusra rezeg az "iPod-vibrátor"

<p>Zene- és szex őrült nőknek szánják a világ első iPod-hoz csatlakoztatható szexuális segédeszközét.</p>

A kedvenc zenénket hallgatni szex közben igazán felemelő dolog lehet, főleg akkor, ha a párunk is ugyanazokra az ütemekre indul be, mint mi magunk.

Az iPod kompatibilis vibrátor személyében most garantáltan ilyen partnerre találhatnak a magányos estéiket töltő hölgyek, hiszen az OhMiBod ritmusra "teszi a dolgát", azaz követi a zenét, a rezgés erősségét pedig stílszerűn a hangerőszabályzóval állíthatják a magukat kényeztetni vágyó nők.

A Kasidi Labs "tudományos szexoldalon" egy részletes beszámoló jelent meg az újdonságról, melyben a tesztalany (kép) arról számolt be, hogy a különböző stílusú és tempójú zenék más és más reakciót váltanak ki belőle.

A sok vokállal fűszerezett zene például nem feltétlen szerencsés erre a célra, mivel ütemtelenné válik az iPod-vibrátor rezgése. A hölgy egyébként is az elektronikus ütemekre gerjed, mint mondja a minimal és a trance az, ami a legjobbat hozza ki az iPod-vibrátorból.
kép: Kasidi Labs

  • Hölgy keres urat
    Néhány év alatt duplájára nőtt az alkalmi partnerre vadászó nők aránya a társkereső oldalakon - derül ki egy friss felmérésből.
  • 2000 fontért árverezték el egy Playboyt
    2000 fontért (több mint 660 ezer forintért) kelt a londoni Bloomsbury aukciós ház árverésén a Playboy magazin egy példánya, amelynek Marylin Monroe díszítette a címlapját.
  • Miért is szexelünk?
    Kutatási eredmények szerint nem feltétlen az örömszerzés vagy az utódnemzés a szeretkezéseink célja. 
  • Erotikus képek, cikkek
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!