Életstílus

2010.09.10. 17:13

Leáldozóban a tanga-korszak? Jön a nagyi-bugyi!

<p>Ha lehet hinni a jövő divatjának, egyre kevesebb kőműves dekoltázzsal "megáldott" hölggyel lehet majd találkozni.</p>

A csípőnadrág-tanga kombináció hosszú évekig tartó elsöprő sikere után először a magas derekú nadrágok jöttek divatba és szorítottak maguknak helyet a trónon „alacsonyabb” társaik mellett. Később a francia bugyik is újra a felszínre törtek, a fehérnemű boltok polcain bőven helyet szorítottak nekik a tangák között.

Már ez is sokakat meglepett, hiszen az egyre inkább csak három vékony pántból álló bugyikat a hölgyek mellett a férfiak is igen megkedvelték. A nők a kényelem mellett azt is megszerették benne, hogy valóban bármi alá fel lehet venni, nincs az a feszülős szoknya vagy nadrág, ami alatt rosszul festene. Az ellenkező nem pedig azért zárta legfőképp a szívébe, mert könnyű belőle kihámozni a nőt.

Jönnek a nagy-bugyik!

Mindez azonban lehet a múltba vész? Pár éve már rendszeresen szerepeltetik a ’60-as éveket idéző nagyi-bugyikat a különböző fehérnemű-bemutatókon a legnevesebb divatházak. Többek között Miranda Kerr, Orlando Bloom barátnője is pózolt már ilyenben.


Az utóbbi hónapokban ismét a reflektorfénybe került ez a régi-új fehérnemű. Persze némileg modernizáltak már rajta, a tervezők igyekeznek könnyű, finom anyagokat összeválogatni és azokat különböző mintákkal, csipkével feldobni, hogy esetleg szexisre hajazhasson.
Az egyik nagy lökést a nagyi-bugyi újra divatba hozásának természetesen Lady Gaga adta, amikor egy ilyen jellegű fehérneműben pózolt egy divatmagazin címlapján.

Hölgyek, a kérdés adott: engedünk-e a „csábításnak” a hideg, téli hónapokban, esetleg maradunk az ehhez képest jóval visszafogottabb francia alsóknál, vagy ragaszkodunk a jól bevált falatnyi tangákhoz?

Az biztos: a nagymama-bugyival senkinek nem lesz kőműves dekoltázsa, ha leguggol nem kis pántok fognak majd kilátszani, hanem jó sok csipke, selyem...

Forrás: www.nana.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!