Bulvár, celeb

2015.06.12. 07:48

Pornófilmet forgatnának az űrben

Az egyik felnőtt filmeket streamelő portál közösségi finanszírozással küldene az űrbe két pornóst, hogy ott is azt csinálják, amihez a legjobban értenek.

Az egyik felnőtt filmeket streamelő portál közösségi finanszírozással küldene az űrbe két pornóst, hogy ott is azt csinálják, amihez a legjobban értenek. A Pornhub és a Digital Playground stúdió együttműködéséből születhet meg 2016 végére a kozmikus orgia. Eva Lovia és Johnny Sins, valamint a 6 fős stáb történelmet írna azzal, ha sikerülne leforgatniuk az első pornófilmet az űrben. A projektről elég kevés részletet árultak el, de az is lehet, hogy ezek még nincsenek konkretizálva. Az sincs például feltüntetve, hogy melyik cég juttatná ki a színészeket és a forgatási stábot. "Több céggel is tárgyalásban vagyunk, de még nem döntöttünk" - mondta Corey Price, a Purnhub alelnöke. Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy jelen pillanatban még nincs is olyan cég, aki már konkrét járatokat indítana az űrbe. Nagyon sok projekt álmodozik róla, de még senki sem jutott el a megvalósításig. Az is lehet, hogy összekötik a kettőt és az első űrpornósok lesznek az első űrturisták is egyben.

Lássuk, milyen lehetőségeik vannak: Az XCOR már tesztelt idén, de ez nekik nem lesz jó, mert az űrhajó csak két embert tud szállítani: egy pilótát és egy utast. Tehát ha a pornósok valamelyike nem képzett pilóta, ezt bukták. A Virgin Galactic 2016-tól tervez űrutazásokat szervezni, de mivel nagyon sokan váltottak elővételben jegyet, biztos, hogy az első évben már nem férnek fel a gépre. A többi cég még csak a közelében sem jár a megvalósításnak és nem is valószínű, hogy azzal kezdenék, hogy egy pornófilmmel rombolják le a projekt megítélését.

A PornHub 3,4 millió dollárt szeretne összegyűjteni 60 nap alatt a Indiegogo portálon, de ahogy írtuk is, a megvalósulása elég kérdéses. A költség teljesen reális, mert egy repülőjegy az űrbe körülbelül 250,000 dollárba fog kerülni, de ez inkább csak egy ügyes marketingfogának tűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!