Bulvár, celeb

2011.07.12. 13:52

J. Lo: elnök is lehetnék

Jennifer Lopez úgy érzi nincs határ, ha kell akár az Egyesült Államok elnöke is lehetne, annyira képes mindenre. Mélyinterjú családról és neveltetésről.

Jennifer Lopez úgy érzi nincs határ, ha kell akár az Egyesült Államok elnöke is lehetne, annyira képes mindenre. Mélyinterjú családról és neveltetésről.Jennifer Lopez énekes, táncos, zenei producer, tehetségkutató zsűri és divattervező. Szerinte azonban ez még nem minden, ő ugyanis bármire képes, ha kell, akár az USA-t is elkormányozza. A Bronxban, New York egyik híresen szegény negyedéből feltört Lopez kisasszony kavart már Sean „P Diddy” combs-szal, vagy Ben Affleck-kel is. Jelenleg a szintén énekes Marc Antony a férje (a harmadik a sorban), akitől 3 éve ikrei születtek. 

A most 41 éves J. Lo Gart Pearce-nek fedi fel, mit tanult az élettől és anyja milyen tanácsokkal látta el. - Édesanyám, Guadalupe tiszta életre nevelt. Soha nem drogoztam, vagy cigarettáztam és egyáltalán nem iszok alkoholt sem. Ezeket mind édesanyám táplálta belénk, amíg kicsik voltunk. Nem azért mondom, mert jobb emberré tenne, hogy nem iszom, vagy cigizem, egyszerűen csak egyikkel sem élek. 

J. Lo: " egyszerű bronxi lány vagyok, aki nagyon keményen dolgozik"

- Jó kislány vagyok, katolikus neveltetésben részesültem. Anyunak és apunak három lányuk van, Lesley, a nővérem, én és a húgom, Lynda. Nem volt könnyű mindhármunkat a helyes úton tartani. Ha valaki megkérdezi tőlem, kinek tartom magam, csak úgy felelek, egy egyszerű bronxi lány vagyok, aki nagyon keményen dolgozik. Az alapvető értékek a mai napig visszhangoznak a fejemben: Légy jó. Dolgozz keményen. Mindig helyesen cselekedj. Ne bánts meg senkit.

Első szerelméről így mesél Jennifer : - Tizenöt voltam, amikor először szerelembe estem, egy helyi srác, David Cruz volt a párom. A legjobb barátnőm és az ő legjobb barátja randizgatott egy ideje, tulajdonképpen ők boronáltak össze minket. Első pillantásra belém szeretett, én úgy gondoltam, végül is miért ne? Ez volt januárban, februárban pedig egy tucat vörös rózsát küldött a házunkhoz. Ez Bronxban nagyon nem volt szokás. Egy üdvözlőlapon írtam neki: Most nem lehetünk együtt, de nem tudni mit hoz a jövő. Aranyos volt és végül is 9 évig ő volt a se vele, se nélküle pasim.

Ugyanolyan jó anya akarok lenni, mint az én anyám

- Los Angelesbe költöztem, ahol ugyan randizgattam srácokkal, de végig hiányzott az én kis bébim. Sokat szenvedtem, anyagilag és lelkileg is, sokszor potyogó könnyekkel hívtam anyukámat a telefonon, aki órákon keresztül öntötte belém a lelket, hogy ne adjam fel. Első forgatásomra is meghívtam a családomat, szemrebbenés nélkül. Ők az egyetlenek nekem, ez mindig így volt és így is lesz. Azt tanította, bármire képes lehetek az életben, ha kell, akár elnök is lehetek. Most csak azt akarom, hogy ugyanolyan jó anyja legyek a gyermekeimnek, mint amilyen jó az én anyám - vallott érzéseiről Jennifer Lopez.

- MON - 

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!