Bulvár, celeb

2011.05.12. 13:37

Erotikus fehérneműben a szexéhes Jennifer Aniston

<p>Barna hajjal, erotikus fekete csipkefehérneműben és agresszív szexualitással mutatkozott be az amerikai színésznő.</p>

Jennifer Anistonról el kell felejteni mindent, amit eddig tudtunk, vagy tudni véltünk. Legalábbis legújabb, hamarosan mozikba kerülő filmje a Horrible Bosses (Förtelmes főnökök) idejére. Ebben ugyanis a szinte már védjegyévé vált szép szőke haja helyett barna színben tündökölnek tincsei és egy szexmániás fogorvost alakít. Szerepe provokatív, , hisztérikus, de egyben szórakoztató, és főként: szexuális, ugyanis  szerepének megfelelően többször látjuk erotikus szituációban, fehérneműben avagy izgató dolgokat művelve a szájával... egyszóval: Jennifer Aniston rajongói ilyen szerepben még nem láthatták az egykori Jóbarátok-sztárt. Ezt az alábbi képgalériánkban található fotók is bizonyítják.

A tervek szerint meztelenül is megmutatja magát a filmben - legalábbis leforgattak egy ilyen jelentet is, de az még nincs eldöntve, hogy a nyáron mozikba kerülő filmbe végül meghagyják-e, vagy sem.

Egy biztos: a 42 éves Jennifer barna hajjal is elképesztően jól néz ki, testét pedig komoly diétával hozta formába erre a filmszerepre. A vígjátékban egyébként feltűnik Colin Farrell, Jason Bateman, Jamie Foxx és Charlie Day is.
- MON -

Nézze meg a szexi képeket >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!