Bulvár, celeb

2010.10.05. 15:15

Emberi roncsként néz ki Michael Douglas

<p>Csupán néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Michael Douglas szervezetét rák támadta meg, és a komoly kezeléssorozattól ez idő alatt külsőleg 20 évet öregedett.</p>

Augusztus közepén jelentette be Michael Douglas és felesége Catherine Zeta-Jones, hogy a híres színész szervezetében rosszindulatú daganatot találtak. A kezeléseket azonnal megkezdték, Michael Douglas pedig próbál úgy élni mint előtte, és küzdeni az elhatalmasodó korral, bár egyre többször érkezik sajtójelentés arról, hogy újra és újra rosszul lett. Hogy mennyire súlyos állapota és mennyire megviselik a torokrákra kapott kemény kezelések az ma készült képeken is látszik. Lányát kísérte a színészóriás iskolába, amikor fotósok kapták lencsevégre a New York-i iskola előtt.

A 66 éves színésznek 80 százalékos esélyt jósolnak a túlélésre, de a felvételeket nézve azt látjuk a hónapokkal ezelőtt még mindig sármos és fiatalos Douglas néhány hét leforgása alatt teljesen tönkrement. Arca fakó és mély ráncok barázdálják, szája, szeme beesett, haja teljesen kifehéredett. Mindez a durva kezelések következménye, de a képeket látva óhatatlanul Patrick Swyazejut eszünkbe, aki a kemokezelések hatására pillanatok ment tökre, végül elhunyt.

Nézze meg a fotót >>>

Douglas állapota miatt a zurichi filmfesztiválon nem tudta átvenni a neki ítélt a Golden Icon elnevezésű díjat, amit színésztársa és barátja Danny DeVito vett át a nevében.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!