Bulvár, celeb

2010.08.29. 16:33

Hajdú Péter: Kata nagyon nehezen bírja!

<p>A TV2 műsorvezetője nemrég újra apa lett, ám az öröme nem teljes, hiszen saját bevallása szerint a felesége lelkileg nagyon nehezen viseli ezt az időszakot.</p>

Sarka Kata augusztus 19-én 8 óra 59 perckor hozta világra a Hajdú Péterrel második közös gyermeküket, Dávidot. "A baba nagyon jól van: eszik, alszik és picit sír. Császármetszéssel szült a feleségem, úgyhogy a műtét miatt szerintem ez egy elég durva történet. Gyakorlatilag ez egy hasi műtét volt, ugyanúgy rohangálnak az orvosok, sőt én is ezt tettem... ha hüvelyi úton szül egy hölgy, akkor sokáig vajúdik, de így pedig a felépülés sokkal nehezebb, mert nem nagyon emelhet, hajolhat, oda kell figyelnie, de hát idővel rendbe fog jönni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, akivel a Frizbi forgatásán beszélgettünk.

Segítenek Sarka Katának

"Én újra elkezdtem dolgozni, de szerencsére van segítsége a Katának. A két nagyszülő, és egy bébiszitter is segít, mert a két gyermekkel nagyon nehéz. Életem egyik legszebb pillanata volt, amikor a Noncsinak megmutattuk a kistesót: először egy percig hangosan nevetett, utána beraktuk mellé a kiságyba, odahajolt és megpuszilta." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a műsorvezető, aki egyedül felesége lelki állapota miatt aggódik.


"Kata lelkileg nagyon nehezen bírja ezt az időszakot... A szülés utáni depresszió nagyon sok nőnél előfordul, őnála még szerencsére nem, és én azon dolgozom, hogy ez nehogy előforduljon. Nem szabad egyedül hagyni, de egyébként nem is bírná." - osztotta meg Hajdú Péter.

Forrás: Tabu TV

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!