Bulvár, celeb

2007.11.07. 11:46

Pete Doherty ismét drogozik

<p>Nem sokkal az MTV díjkiosztó után Pete Doherty heroint fogyasztott, és egy mobiltelefonnal fel is vette tevékenységét. <dia width="850" height="630" alt="Pete Doherty 2007.10.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pete_Doherty_2007_10_27_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Pete Doherty 2007.10.27." /></a></dia></p>

A The Sun hírei szerint a birtokukba került egy olyan amatőr videó, amin Pete Doherty énekes éppen heroinozik.

Ami a videó keletkezésének időpontját illeti, a lap biztos benne, hogy nem évekkel ezelőtti, hanem valószínűleg a díjkiosztó után vették fel, mert Pete Doherty ugyanazt a ruhát viseli.

Pedig eddig az énekes családja és barátai reménykedtek benne, hogy Pete végleg felhagyott a drogokkal, és tiszta maradt. Most pedig itt a sokkoló videó.

Pete Doherty családjának és a bíróságnak is megígérte, hogy abbahagyja a drogozást. Több elvonókúrán is részt vett, úgy tűnik, sikertelenül.

Pete Doherty ráadásul nem aprózza el a dolgokat, rögtön heroinnal kezdett. Ironikus, hogy Pete Doherty azt mondta az MTV díjkiosztón az újságíróknak, hogy most már elítéli a drogokat, és azokat akik használják. A felvételen pedig ugyanaz a zöld zakó van rajta, amit a gálán a kezében tartott, és a ruhája is megegyezik a díjkiosztón viselttel.
Az énekes egyik barátja így nyilatkozott: "Nem ez volt az első alkalom az elvonó óta, hogy Pete drogozott. A klinikán tiszta tudott maradni, de idekint már nem. Minden a régi kerékvágásban folytatódik. Nem lehet rajta segíteni, és ez tényleg nagyon szomorú”

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!