BOON Sziréna

2019.03.06. 14:11

Autósok verekedtek össze a miskolci benzinkúton

Miskolc - Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton.

Miskolc - Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton.

A vita hevében a verekedők egyike széklábbal is ütötte az ellenérdekelt feleket. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27, egy 21 és egy 28 éves helyi férfival szemben.

Egymást hibáztatták

A nyomozás adatai szerint március 4-én 18 óra 30 perc körül egy miskolci töltőállomáson parkoló, illetve közlekedő autó nem fért el egymás mellett. A járművek sofőrjei egymást hibáztatták a kialakult helyzetért, majd a hangos kiabálást követően a parkoló autó sofőrjéhez csatlakozott annak testvére is. A vita verekedéssé fajult, a korábban, a parkoló autó mellett elhajtani szándékozó autó vezetője egy széklábbal próbálta ellensúlyozni a kialakult létszámfölényt.

Az időközben értesített rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőket. A Miskolci Rend­őrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!