BOON Sziréna

2018.12.06. 20:05

Fa állította meg az ittas vezetőt Miskolcon

Miskolc - Egy személy sérült meg abban a közúti balesetben, ami csütörtökön kora este történt Miskolcon a Csermőkei úton.

Miskolc - Egy személy sérült meg abban a közúti balesetben, ami csütörtökön kora este történt Miskolcon a Csermőkei úton.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Opel Astra haladt az egyetemi kollégiumok mögötti szakaszon Tapolca felé, amikor egy szemből érkező Toyota Corolla vezetője áthajtott az Astra sávjába és ott összeütköztek.

A csattanás után a Toyota tovább sodródott a bal oldali bokros-fás részre, és végül egy vastagabb fa állította meg.

Úgy tudjuk az Opel sofőrjét kórházba szállították a mentők, de a Corolla vezetője is ott kötött ki, mert a szondáztatás során kiderült, hogy alkoholos állapotban vezette a járművét, ezért őt a rendőrök kísérték oda vérvételre.

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az utat teljes szélességében, és elterelte a forgalmat. Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

ÉM


[related-post post_id="4073352"]

[related-post post_id="4071565"]

[related-post post_id="4071896"]

[related-post post_id="4070761"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!