BOON Sziréna

2018.08.09. 08:31

Kizuhant a harmadikról Ózdon

Ózd - Tragikus baleset az otthonban.

Ózd - Tragikus baleset az otthonban.

Nem várt szerencsétlenségek érik Ózdon, a Dózsa György úti Öregek Otthonát. Néhány nappal ezelőtt a szélsőséges időjárás áldozata lett az épület, a szélvihar ugyanis teljes egészében levitte a tetőszerkezetet – olvashatták portálunkon. Akkor biztonsági okokból a legfelső szinten élő gondozottakat egy emelettel lejjebb kellett költöztetni, az ellátás viszont zavartalanul folyt tovább.

A héten azonban egy tragikus haláleset történt az öregek otthonában, egy idős, hetvenes évei közepén járó férfi kiesett a harmadik emeletről. A zuhanás után olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

– Ez egy sajnálatos baleset volt – erősítette meg érdeklődésünkre Beik-Sike Ildikó intézményvezető. – A vizsgálatok is ezt állapították meg. A bácsi az ablakban nézelődött, amikor vélhetően megcsúszott, vagy megszédült, így következhetett be a tragikus baleset. Az otthonunk minden biztonsági előírásnak megfelel, a dolgozóink gondosan figyelnek a betegekre, ez viszont egy kivédhetetlen eset volt – mondta.


Elkezdték a felújítást

A Dózsa György úti intézménnyel kapcsolatban ugyancsak hír, hogy megkezdődött a viharkárok helyreállítása. Gőzerővel dolgoznak a tetőszerkezet helyreállításán, ami jó ütemben. halad.


Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője érdeklődésünkre elmondta, hogy a tragikus eset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A rendőrség államigazgatási eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

ÉM-ME, SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!