BOON Sziréna

2018.01.09. 13:24

19 ittas vezető az első héten Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén - Sajnos a 2018-as év, és a január sem hozott változást, továbbra is sokan ülnek autóba ittasan, nyolcan balesetet is okoztak.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Sajnos a 2018-as év, és a január sem hozott változást, továbbra is sokan ülnek autóba ittasan, nyolcan balesetet is okoztak.

A Borsod--Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2018-ban is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére is. A járőrök az első héten 19 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Balesetet okoztak

Nemcsak év elején, de folyamatosan hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára! A 2018-as esztendő első hetében a megye útjain 2018. január 1-je és 7-e között 58 közúti közlekedési baleset történt, ebből 8 balesetben volt ittas sofőr az okozó – hívja fel a figyelmet a megyei főkapitányság.

A járőrök ebben az időszakban kit tudtak szűrni 19 ittasan volán mögé ülő sofőrt és kivonni a forgalomból, mielőtt közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított eljárások folyamatban vannak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

ÉM-HI


[related-post post_id="3727941"]

[related-post post_id="3728191"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!