BOON Sziréna

2010.04.27. 12:11

Kamarai elismerés rendőröknek

<p>Miskolc - A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnöke - megköszönve a közbiztonságért, bűnüldözésért végzett áldozatos munkát - a Rendőrség napja alkalmából tárgyjutalmakat adott át a megyei rendőr-főkapitányságon.</p>

Április 23-án rendhagyó együttműködési megbeszélésre, egyúttal ünnepi rendezvényre is sor került a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon.
A szakmai találkozón Veres Károly, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnöke kiemelte, hogy a kamara illetve a megyei rendőr-főkapitányság között fennálló megállapodás eredményeként az együttműködés az utóbbi időszakban mind szorosabbá és hatékonyabbá vált.

A testület vezetősége nevében megköszönte a jelenlévő rendőri vezetőknek, illetve fegyver-engedélyügyi területen dolgozó szakemberek közbiztonságért, bűnüldözésért, továbbá a magánbiztonsági ágazat tevékenységének elősegítése érdekében végzett áldozatos munkáját, majd
- Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője,
- Farkas József r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója, továbbá
- Milasán Sándor r. őrnagy, az Ózdi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály engedélyügyi előadója, valamint
- Flórusz Klára közalkalmazott, a Miskolci Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály engedélyügyi előadója (aki az elismerést későbbi időpontban, a Miskolci Rendőrkapitányságon veszi majd át) részére festmény tárgyjutalmakat adott át.

Az ünnepi rendezvényen megjelent többek között Matuscsák Sándor a kamara megyei szervezetének gazdasági alelnöke, Varga István titkár, továbbá Vanczák Zoltán r. alezredes, a főkapitányság humánigazgatási szolgálatának vezetője is. A találkozón ez követően a felek áttekintették a fennálló együttműködési megállapodás végrehajtásának tapasztalatait, illetve a következő időszakban előttük álló legfontosabb feladatokat.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!