boon-sportoldal

2011.11.30. 12:29

Jegyek elővételben a DVTK - Győr MK-meccsre

Szerdán 18 órától kerül sor a DVTK - Győri ETO Magyar Kupa-párharc első mérkőzésére, ahol a legjobb nyolc csapat közé jutás a tét, a mérkőzésről élőben tudósítunk.

Szerdán 18 órától kerül sor a DVTK - Győri ETO Magyar Kupa-párharc első mérkőzésére, ahol a legjobb nyolc csapat közé jutás a tét, a mérkőzésről élőben tudósítunk.

A mérkőzésre szóló belépőjegyeket elővételben a Mini Olimpiában lehet megvásárolni szerdán pedig 9-14 óra között, az üzletben még kapható a DVTK Centenárium című könyv, illetve a DVTK indulót is tartalmazó CD a Reflex együttestől.

A Diósgyőri Stadion pénztárai szerdán 16.00 órakor nyitnak.

Korlátozott számban ülőhelyre szóló jegyek, illetve állójegyek, valamint a regisztrációs jegyek is kaphatók, utóbbit csak a főpénztában lehet átvenni szerdán 16.00 és18.00 között, kizárólag nyugdíjas- és diák igazolvány felmutatásával.

Az ülőhelyre szólók egységesen 1200 forintba, az állóhelyre szólók 800 forintba kerülnek. A bérletek érvényesek a szerdai Magyar Kupa meccsre.

DVTK – Győri ETO FC Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzés szerdán 18 órától az Andrássy úton.

A bajnoki idény ugyan befejeződött, de a Magyar Kupa sorozatban még folytatódnak a küzdelmek 2011-ben. A legjobb 8 közé jutásért harcol a Diósgyőri VTK a Győri ETO FC gárdája ellen. Az első felvonásra szerdán 18 órától Diósgyőrben kerül sor, amelyről élőben tudósítunk. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!