boon-sportoldal

2011.10.14. 13:50

A hazai pálya előnye dönthet az MVSC javára

Itthon küzd szombaton az Albrecht-Miskolci VSC-MISI NB I-es női röplabdacsapata.

Itthon küzd szombaton az Albrecht-Miskolci VSC-MISI NB I-es női röplabdacsapata.A zöld-fehérek a Csokonai utcai csarnokban szombaton 17 órától a TEVA-Gödöllői RC együttesét látják vendégül.

A hazai pálya előnye

– Kiváncsiak várom a találkozót – mondta Toma Sándor vezetőedző. – Az elmúlt hét végén nem léptünk pályára, szabadnaposak voltunk, ezért a kondicionálás került előtérbe. Folyamatosan gyakoroltuk azokat a technikai elemeket, amelyek szükségesek a minél jobb eredmény eléréséhez. Legutóbb a BSE-vel itthon nagyszerűen játszottunk, sajnálom, hogy a harmadik szettben nem tudtuk a győzelmet kicsikarni. Most hasonló kvalitású együttessel küzdünk, ráadásul vendégeink legalább fél fejjel magasabbak tőlünk. A Gödöllő nagyon komolyan veszi a találkozót és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy diadalmaskodjon nálunk. Jó „anyaggal” rendelkeznek, nehéz lesz velük meccselni, mi azonban egyre kombinatívabbak vagyunk, a nyitásfogadásból történő támadásaink viszont olykor kívánni valót hagynak maga után, de remélem, hogy az a rutin, amelyet folyamatosan szerzünk, előbb-utóbb a mezőny valamennyi csapata ellen kamatozik. Most a hazai pálya előnyét kell kihasználnunk. Pető Tamara vírusos beteg volt, valamint Mosonyi Tekla tanulmányi elfoglaltsága miatt nem áll majd rendelkezésemre.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!