boon-sportoldal

2011.07.24. 12:26

Volt NB I-essel erősített Cigánd

A 9 magyar elsőosztályú meccsel rendelkező Roszel Róbert a bodrogközieknél folytatja.

A 9 magyar elsőosztályú meccsel rendelkező Roszel Róbert a bodrogközieknél folytatja.

Kilencvenkilenc százalékban befejeződött a keret kialakítása az NB III-as cigándi labdarúgócsapatnál. Arról már írtunk, hogy érkezett Deme Vojtech (Michalovce), Török István (Baktalórántháza) és Deák István (Tiszakanyár), ám a napokban csatlakozott a Tisza csoport legutóbbi ezüstérmeséhez Dolhai Máté (Tiszakanyár), illetve Roszel Róbert (Baia Mare), aki korábban szerepelt a Diósgyőri VTK-ban, NB I-ben, és NB II-ben is. Sokak szerint Kocsis János együttese lesz, lehet az elsőszámú bajnoksélyes.

– A véleményalkotással, azzal, hogy mire lehetünk jók, várjunk még egy kicsit – igyekezett megütni reálisabb hangot a cigándiak szakvezetője. – Először is: két kulcsposzton kell pótolnunk, ugyanis kapusunk, Balogh Tamás Békéscsabán, házi gólkirályunk, Horváth Zoltán pedig a Honvédnál van próbajátékon. Azt, hogy az újak miként fognak teljesíteni, jelenleg nehéz megítélni, abban viszont reménykedem, hogy nem leszünk gyengébbek, mint tavaly.

Kapusposzton elképzelhető

Amint azt Kocsis János elmondta, az érkezők létszáma miatt öten (Balla, Csillik, Ignéczi, Rab, Prókai, Szabó T.) kölcsönben, máshol kezdik majd az évadot. És, hogy mit takar az az egy százalék a keret esetében?

– Azt, hogy kapusposzton lehet még változás, bár itt pillanatnyilag van, lehet három lehetőségem is, miután rendelkezésre áll Mata Sándor, Csáki Tamás és Szacskó László is.

A cigándiak a hét végén Hajdúszoboszlón lépnek pályára, merthogy itt rendezik az V. Olimpia Kupát – amely a CSE rendezvénye tulajdonképpen, ám pályájuk felújítása miatt idén idegenbe került az esemény. A résztvevő csapatok: Cigánd SE, Olimpia Satu Mare, Hajdúszoboszlói SE, Balmazújváros FC, Jánoshida SE, Nyírbátor FC.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!