boon-sportoldal

2011.07.10. 19:08

A cserék a vendégeknél jobban sikerültek

Sérülések, cserék, ami a 3-3 mögött van, Benczés Miklós tolmácsolásában.

Sérülések, cserék, ami a 3-3 mögött van, Benczés Miklós tolmácsolásában.

A Diósgyőri VTK – FC Tatran Presov (3-3) előkészületi meccsen két hazai játékos, Arze és Pál Sz. nem léphetett pályára, előbbi ott bicegett a stadionban, visszatérésére még néhány napot várni kell, utóbbi pedig hétfőn állhat újra edzésbe. A védelem tengelyének számító horvát légiós, Gal is csak a lelátón foglalt helyet, ő az elmúlt napokban lázzal küszködött, ezért maradt ki a csapatból, és került be helyette Budovinszky, így vele együtt összesen négy magyar labdarúgó jutott szóhoz kezdőként. Fél óra után még egy, ugyanis Rados kapus ráesett Rakovicra, akit le kellett cserélni.

– Sajnos, a védő bordatörést szenvedett, ez pedig azt jelenti, hogy hetekre kidőlt a sorból, és ami a baj, hogy egy ilyen sérülés után gyakran két-három hónap is kell a visszatéréshez – mondta Benczés Miklós, a DVTK edzője.

Abdouraman húzódott vissza

A meccs közben úgy alkalmazkodott az új helyzethez az edző és csapata, hogy Abdouraman húzódott vissza hátra, középső védőnek, Budovinszky mellé, a kameruni légiós feladatát pedig a csereként pályára lépett Dobos vette át. Ebben a felállásban újabb két gólt szerzett a DVTK, de a háromgólos fór a végére elolvadt.

– Ez a meccs azt mutatta meg, hogy van egy jó kezdőcsapatunk – mondta Benczés Miklós. – Ez az eredmény a szlovákokra nézvést hízelgő, hiszen amíg nem cseréltem, addig tisztán a miénk volt a meccs. Azért küldtem be új játékosokat, hogy a kérdőjelek megszűnjenek bennem azzal kapcsolatban, hogy kire számíthatok élesben az alapcsapaton túl, de sajnos nemhogy csökkentek ezek a kérdőjelek, hanem felerősödtek bennem. Mert mi van akkor, ha a bajnoki meccseken nem azért küldök pályára valakit, hogy úgymond az eredményt tartsa, hanem hozzá is kellene valamit tennie a játékhoz? A most látottak alapján azon a véleményen vagyok, hogy nincs meg az állomány hozzá…  

 

45 perce Szombaton délelőtt két újabb spanyol szerződtetését jelentették be a DVTK-nál.

5 órája | A főpróba nagy része jól sikerült, az előadásra más szereposztás kell.

21 órája | A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton újabb edzőmeccset játszott: a piros-fehérek a szlovák I. osztályú Tatran Presov együttesét látták vendégül Diósgyőrben.

1 napja | Enrique Carreño személyében immár három spanyol játékosa van a Diósgyőri VTK-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!