boon-sportoldal

2010.11.10. 20:35

Magosi Norbi nem bánkódik

<p>"Mint ahogy mondtam, nagyon készültem én is a gyulai zárófordulóra, de végül nem tudtam a motorhibák miatt a tőlem várható dobogós helyezést hozni." - nyilatkozta honlapján Magosi Norbert, aki a Speedway Miskolc színeiben mind a gyulai zárófordulóban, mind az egyéni bajnokságban a negyedik helyet szerezte meg.</p>

"Az első futamban egy gyermeteg hiba hátráltatott, a gyújtásomból kicsúszott egy vezeték..." - emlékezett vissza Norbi a múlt hétvégi gyulai meccsre. "A többi alapfutamban szerintem tudtam azt az eredményt produkálni, ami elvárható volt. Józsikától (Tabaka József - a szerk.) kikaptam ugyan, de azt gondolom mindenki látta aki ott volt, hogy nagyon gyors volt. Ezen a pályán pedig ha valaki lényegesen gyorsabb a többiektől akkor azt feltartani nem lehet. A döntőben egy szenzációs start után elől voltam és Józsikával harcoltam az első helyért amikor a második körben hirtelen megált a motorom megint. Mint utóbb kiderült a gyújtás jeladója mondta fel a szolgálatot a szezon vége előtt 40 másodperccel..."

Elismerés Tabakának

A miskolci szurkolók egyik kedvence elmondta azt is, hogy sajnálja, hogy két motorhiba is hátráltatta a versenyen. Annál is inkább, mert ebben a szezonban összesen ez a két géphibája volt közel 35 verseny alatt.
"Tabaka Józsinak minden elismerésem. Nagyon szépen, felkészülten és nem utolsó sorban gyorsan motorozott. Ha Ferjan Matej is el tud jönni, akkor is ő nyert volna. Ezúton is gratulálok neki. Megérdemli a sikert." - tette hozzá Norbi. "Lemaradtam az összesített dobogóról, de nem bánkódom. Életem egyik legsikeresebb szezonját zártam ezzel együtt is. Jövőre megpróbáljuk újra."

A bajnokság végeredménye:

1. és magyar bajnok: Tabaka József (Debrecen) 35 pont,
2. Benkő Roland (Gyula) 26,
3. Nagy Róbert (Big’s MSC) 24,
4. Magosi Norbert (Speedway Miskolc) 22,
5. Ferjan Matej (Debrecen) 19,
6. Bencze Zsolt (Gyula) 18.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!