boon-sportoldal

2010.10.19. 13:04

Mozdul az állóvíz, indul a SuperCross sorozat

<p>Megyénkben is várják azokat, akik a küzdelem iránt érdeklődnek.</p>

Sokan, sokféleképpen megfogalmazták már gondolataikat a hazai cyclo-cross élettel és a formula helyzetével kapcsolatban, most viszont néhányak a tettek mezejére léptek. Öt versenyszervező úgy döntött sorozatba tömörülnek, hogy megpróbálják a hazai krossz életet fellendíteni: Kazincbarcika, Ózd, Kerekegyháza, Balassagyarmat és Salgótarján várja a 2010/2011-es szezonban az I. SuperCross sorozat versenyzőit. 

A sorozat futamai

Október 24., vasárnap, Kazincbarcika, Jubileumi park, november 13., szombat - Ózd, november 28., vasárnap - Kerekegyháza, december 4., szombat - Balassagyarmat, január 2., vasárnap - Salgótarján. A szezon első eseményeként megrendezésre kerülő kazincbarcikai verseny nyitja a sort, a megszokott helyszínen kijelölt körön. A hazai krossz élet új belépőjeként az ózdi verseny következik - a borsodi városban a korábbi évek megszokott farkaslyuki központja helyett a városi stadion környékén kerül lebonyolításra a verseny. A futamokat egységes szabályrendszer, időrend, nevezési díj és szolgáltatás jellemzi majd, melyekről részletesen a www.salgotarjanihke.hu honlapon keresztül lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!