boon-sportoldal

2010.09.30. 09:32

Elutaznak az esős Rybnikbe

<p>Kérdéses, hogy be tudják-e pótolni az elhalasztott salakmotor meccset.</p>

Elviekben ma 16 órától pótolják be a vasárnapról előbb szerdára, majd csütörtökre halasztott, a salakmotoros lengyel I. liga rájátszásának alsóházi utolsó fordulójára kiírt RKM ROW Rybnik – Speedway Miskolc összecsapást. Az eső által eddig elmosott játéknapok után nem sok jóra van kilátás ezúttal sem.

– Csapatunk edzője Janusz Slaczka már Rybnikben van, onnan hívott fel nemrég, és közölte, hogy szakad az eső – mondta szerdán kora este Jacsó Tibor, a Speedway Miskolc elnöke, majd így folytatta: – De ez a Lengyel Motorsport Szövetséget nem zavarja, ők nagyon azt szeretnék, ha már túl lenne a két csapat a meccsen. Jelzem mi is, eddig sem rajtunk múlt, hanem az időjárás nem tette lehetővé hogy letudjuk az utolsó mérkőzésünket. Most az van, hogy ott kell lennünk a találkozó hivatalos kezdési időpontjában, és ott is leszünk, aztán majd kiderül, hogy potyára mentünk-e ki Rybnikbe vagy sem. Nagyon remélem, hogy nem kell még egyszer kimennünk, és lesz olyan állapotban a pálya, hogy legalább az első nyolc futamot meg tudják rendezni, mert ez esetben nem kellene újrajátszani a meccset.

A Speedway Miskolc együttese a szerda délután a Magosi, Nagy R., Bencze, Tihanyi, Kovács R., Tabaka összetételben tervezte a rybniki rajthoz állást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!