boon-sportoldal

2008.11.30. 18:59

Sebők Vilmos távozik

<p>Vasárnap a DVTK hivatalos honlapján jelentette be Dlusztus Imre, a DVTK-t működtető cég ügyvezetője, hogy a Sebők Vilmossal szerződést bontott a klub.&#160;<A href="http://foto.boon.hu/members.DVTK_kepek/albums/Sebok-Vilmos/@@overview.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az esetet így indokolta a klubvezető: ,"Vili családi okokra hivatkozva kérte, hogy tegyük szabaddá."

Az ügyvezető azon kérdésünkre, hogy valóban ez az elválás oka, nincs-e összefüggés a szombati események és a vasárnapi bejelentés között, azt válaszolta, hogy a nincs összefüggés, hiszen erről már a meccs előtt megegyezett a védővel, hogy a hónap utolsó napján elválnak az útjaik.

Arra a kérdésünkre, hogy van-e további olyan játékos, aki valamilyen ok miatt távozik, Dlusztus Imre annyit mondott: egyelőre nincs, és olyan sincs, aki érkezne, de természetesen az elkövetkező hetekben történhetnek változások.


  • Ami a fél óra plusz mögött van
    Fél órával később kezdődött szombaton, Diósgyőrben a DVTK – BKSC labdarúgó Ligakupa meccs. Hogy miért? Az eset több szereplőjével beszélgetve az alábbi történénet vonalai rajzolódtak ki, de érdekes módon egyik általunk megkérdezett szereplő sem kívánta a nevét adni az általa elmondottakhoz.
  • Sisa Tibor és a diósgyőri hősök
    Hogyan látta Sisa Tibor és Tóth László a nem mindennapi DVTK - Bőcs Ligakupa-meccset?
  • Diósgyőr - Bőcs 5-0 (3-0). Percről percre, jegyzőkönyv.
    A diósgyőri műfüves pályán magabiztosan győzött a DVTK. Olvassa vissza élő közvetítésünket!
  • Ön szerint ki volt a meccs embere?
    A meccs előtt még "figyelemfelkeltő" pauzát tartottak Tóth Mihályék, utána pedig vágtak egy ötöst a Bőcsnek. Ön szerint ki volt a legjobb?
  • Továbbjutó helyen áll a DVTK a Ligakupában
    A labdarúgó Ligakupa eddigi eredményei és további sorsolása
  • A DVTK házi góllövőlistája
    Tóth Mihály mesterhármasával már kilenc tétmeccsen lőtt gólnál jár idén (6 bajnoki, 3 Ligakupa), tőle csak egy góllal marad el Djordje Kamber (3 bajnoki, 2 Magyar Kupa, 3 Ligakupa)
  • Sárga és piros lapok
    Búrány Zoltán
    és Boris Milicic is második sárga lapos figyelmeztetését kapta a Ligakupa idei kiírásában a Bőcs elleni mérkőzésen.
  • Dlusztus Imre az anyagi dolgokról
    A diósgyőri focisták "figyelemfelkeltése" miatt kezdődött később a DVTK - Bőcs Ligakupa-mérkőzés. Dlusztus Imrét kérdeztük a háttérről.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!