boon-sportoldal

2008.05.04. 20:56

Kikapott a DVTK-tartalék idegenben

<p>Hiába birtokolta többet a labdát Földesi Károly együttese, nem termett babér a piros-fehéreknek Nyírmadán az NB III Tisza csoportjának hétvégi fordulójában.</p>

Nyírmada – DVTK tartalék 2-0 (1-0)

Nyírmada, 350 néző. V.: Tatár.
Nyírmada: Tuza – Fejes, Tóth Sz., Benkő, Vadicska, Danku, Bancsi, Németh A. (Járomcsák), Nagy M. (Ponczók), Szőke, Katona (Mátyus). Edző: Szilágyi Bertalan.
DVTK: Köteles – Csorba (Lindák), Vida, Czövek (Németh D.), Trbovics, Guyazou, Horváth F. (Kánya), Szélpál, Kovács, Lipusz, Cardozo. Edző: Földesi Károly.

G.: Nagy, Járomcsák.
Jók: Vadicska, Danku, Szőke, Bancsi, ill. Köteles, Trbovics.

Szilágyi Bertalan: – Mivel ma jó napunk volt és vicces kedvemben vagyok, azt mondom: a Sopron elleni 3–0-ás győzelem sokat kivett a vendégcsapatból. Ráadásul heten "visszajátszottak", ezzel megkönnyítették a dolgunkat.
Földesi Károly: – Az első percben kihagyott óriási helyzetünkkel átírhattuk volna a végeredményt; bár mezőnyben sokat birtokoltuk a labdát, a kapura veszélytelenek voltunk.

További eredmények
Berettyóújfalu – Balmazújváros 1-2
Létavértes – Balkány 5-0
Hajdúnánás – Nagyecsed 1-2
Kisvárda – Hajdúböszörmény 2-2
Sényő – Ibrány 3-1
Mátészalka – DVSC tartalék 0-3
Nyíradony – Nyíregyháza tartalék 2-2
Tabella
A labdarúgó NB III. Tisza csoport állása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!