BOON - Sport - NB III.

2016.11.26. 18:43

„Sajnos a pálya talaja nem engedte meg a játékot, csak a küzdelmet”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 17. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 17. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Tállya KSE – Erzsébeti SMTK 3-0 (1-0)

Tállya, 150 néző. V.: Sándor.

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Bihari, Németh D., Horváth N., Pataki, Tóth A. (Subert), Irhás, Horváth B. (Németh B.), Paranai, Ondó (Mihálszki N.). Edző: Pachinger János.

ESMTÍK: Bonica – Privigyei, Kozma, Mátyás, Tóbiás, Lázár, Hegedűs (Németh), Bányai (Madarász), Murinai, Túri, Bukovec. Edző: Turi Zoltán.

G.: Bihari, Irhás, Ondó. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Pachinger János: - A múlt héten a jó játék mellett nem tudtuk megszerezni a három pontot. Ma egy nagyon harcos és egységes csapatot győztünk le a második félidőben mutatott gólra törő játékkal, és végre kapott gól nélkül.

Turi Zoltán: – Teljesen megérdemelt hazai győzelem született. Gratulálok a Tállyának, jobban futballoztak.


Rákospalotai EAC – Putnok FC 4-1 (1-0)

Budapest, 100 néző. V.: Horváth.

REAC: Tóth D. – Kutai, Papp K., Nagy G., Balázs, Bodnár (Pálmai), Kollár, Kiss T., Papp Gy. (Fodor), Kovács (Lászka), Pfister. Edző: Dinka Balázs.

Putnok: Botló – Nyisalovits, Nagy Cs. (Marcinaskó), Fehér, Tóth Sz., Madarász, Illés, Csirszki, Czető, Dávid (Fábián), Kovács (Sápi). Edző: Koszta Péter.

G.: Bodnár, Kollár (11-esből), Kutai, Pfister, ill. Illés. Jók: Kutai, Balázs, Kollár, Kiss T., ill. senki.

Dinka Balázs: – Helyzetkihasználásunk jól működött ezen a mérkőzésen. Nem volt ekkora különbség a két csapat között.

Koszta Péter: – 2-1-es állásnál meg volt az esélyünk az egyenlítésre, de a hazai csapat két kontratámadásból eldöntötte a mérkőzést.


FC Hatvan – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-0 (1-0)

Hatvan, 200 néző. V.: Szilágyi.

Hatvan: Gyulay – Tóth M., Barthel, Nagy D., Bárkányi, Mundi (Szabó B.), Nehéz (Simon), Szabó R., Karácsony, Purzsa, Németh (Czibolya). Edző: Híres Gábor.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Bodó, Dajka, Kerekes, Kovács (Horváth), Viscsák, Hussein, Molnár F, Fabu (Polényi), Kristófi (Somogyi). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Németh. Jók: Gyulay, Bárkányi, Németh, Mundi, Szabó R., ill. senki.

Híres Gábor: – Sajnos a pálya talaja nem engedte meg a játékot, csak a küzdelmet. Mindkét csapat becsülettel küzdött. Mi a körülmények ellenére játszani akartunk, ez néha sikerült, néha görcsösségbe ment át, de egy nagyon értékes győzelmet arattunk.

Gerliczki Máté: – Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Mi már a bajnokság előtt is tudtuk, hogy ezzel a létszámmal és minőséggel a bajnokság ezen szakaszában gondjaink lesznek, ezért ne csodálkozzunk, hogy ez most beigazolódott. Egyébként a 90 perc során végig jobban játszottunk a hazaiaknál, játékosaimat nem szeretném bántani, hiszen behatároltak a képességeik.


Borsodnádasd - A labdarúgó Heves megyei I. osztály 15. fordulójában hazai pályán szerepelt szombaton a BLASE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!