BOON - Sport - Megye II.

2019.04.07. 20:57

„Akinek a fia érdekelt az aranyérem megszerzésében nem küldöm dobogós csapat mérkőzésére”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. Észak csoportjának 22. fordulójában két mérkőzést játszottak vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. Észak csoportjának 22. fordulójában két mérkőzést játszottak vasárnap.

Tiszalúc - Varbó 1-0 (0-0)

Tiszalúc, 120 néző. V.: Tóth I. T.

Tiszalúc: Fónagy - Horváth L., Dani, Szendi, Gaál (Radics S.), Glonczi I., Glonczi Krisztián (Galamb), Horváth S. (Koczka), Glonczi Krisztofer (LÖvei), Fekete, Glonczi R. (Radics A.). Edző: Koczka Sándor.

Varbó: Molnár - Rákos, Smida, Szőke (Asszony), Szabó (Mácsi), Zsíros, Lubai (Ganyi), Bari, Varga (Márku), Kovács, Juhász. Edző: Asszony Béla.

G.: Horváth S. Jók: az egész csapat, ill. Zsíros, Molnár, Rákos, Kovács. Ifi: 2-3.

Koczka Sándor: - Egy jó csapat ellen döntetlenszagú mérkőzésen mi szerztük azt az egyet. A játékunkban minden megvolt, ami a győzelemhez kellett. Gratulálok a csapatnak.

Asszony Béla: - Önkritikát kell gyakorolnunk: egy jól játszó Tiszalúc ellen focizhattunk. A szövetségen is körültekintőbbnek kellene lenni játékvezető küldéskor. Akinek a fia érdekelt az aranyérem megszerzésében nem küldöm dobogós csapat mérkőzésére. Rúgtunk két gólt, de nem nyerhettünk. Ez nem csak mi nem értjük, hanem az ellenfél sem... Sok sikert a lúci barátainknak!


Sajóvámos - Alsóvadász 5-1 (3-1)

Sajóvámos, 100 néző. V.: Varga N .

Sajóvámos: Stefán D. - Stefán M., Fejes, Hajkó, Hunyadi, Mohácsi (Tóth), Gelyeta (Balogh), Sugár, Szilágyi, Illovai, Apostol. Edző: Tóth Barnabás.

Alsóvadász: Váradi - Ganyi, Krajnyák, Siroki, Lázi (Farkas l.), Dienes, Kiss (Gloncz), Lakatos (Szaniszló), Horváth D. (Horváth A.), Perge (Faludi). Ádám. Csapatvezető. Szemán Dániel.

G.: Apostol (2), Mohácsi, Sugár, Fejes, ill. Lázi. Jók: Apostol, Fejes, Hajkó, Mohácsi, ill. senki. Ifi: 2-3.

Tóth Barnabás: - Jól kezdtük a mérkőzést, aztán volt egy kis rövidzárlat, de a második félidőre feljavultunk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. További sok sikert a vadászi csapatnak.

Szemán János elnök: - Ez nem a mi napunk volt. A hazai csapat könyörtelenül kihasználta egyéni hibáinkat. Gratulálok vámosi barátainknak és az ifi csapatunknak is az újabb győzelemhez!


Az MVSC-Miskolc csapata szabadnapos volt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!