BOON - Sport - Megye II.

2019.03.02. 19:50

„Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 17. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 17. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Pálháza – Tokaj 3-2 (1-1)

Pálháza, 120 néző. V.: Szőnyi.

Pálháza: Zubik – Lukács, Szemán, Erdei, Hadházi (Nagy P.), Szabó I. (Orosz), Marozsán, Suták (Pálóczi), Csizmár (Illés), Timkó, Szabó S. Edző: Tokár Tibor.

Tokaj: Tóth Á. – Tóth D. (Ónodi), Mika (Ádám), Horváth G., Lakatos I., Szűkösdi, Halász, Cseh K. (Feczu), Hacsa, Orosz, Cseh A. Edző: Vojnár István.

G.: Szabó I., Timkó, Orosz (11-esből), ill. Szűkösdi, Horváth G.

Jók: Szemán (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Tóth Á., Halász, Szűkösdi.

Ifi: 0-1.

Tokár Tibor: – Azt hittem a héten történt tragédia a csapatunkat mélypontra küldi. Szemán Martin elvesztette édesapját, de bebizonyítottuk, hogy Nándi emléke örökké szívünkben él. Nyugodj békében!

Vojnár István: – Nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen. A mi csapatunk két tizenegyest nem kapott meg, a hazaiak a 85. percben egy nevetséges tizenegyessel megszerezték a győzelmet.


Sátoraljaújhely – Karcsa 5-1 (1-1)

Sátoraljaújhely, 250 néző. V.: Tóth I T.

Sátoraljaújhely: Rozgonyi – Bódi Sz. (Bódi R.), Farkas J., Lukács, Fedor, Kovács, Szegedi (Reskó), Besztercei, Pápa (Kucsinka D.), ifj. Farkas K., Bódi R. (Farkas A.). Vezetőedző: Nagy Zsolt Csaba.

Karcsa: Molnár – Rostás, Tóth, Horváth, ifj. Petercsák, Kovács D., Váradi I., Kovács M., Petercsák, Váradi G., Pásztor (Terjék). Játékos-edző: Petercsák Márton.

G.: Kovács, Bódi Sz., Farkas J., Farkas A., Petercsák (öngól), ill. Váradi G.

Jók: ifj. Farkas K. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Kovács D.

Ifi:

Nagy Zsolt Csaba: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, ennek megfelelően kontrajátékra rendezkedtünk be melynek meg lett az eredménye. A Karcsa az elején még diktálta az iramot, de utána a mi játékunk érvényesült és „magunk alá gyűrtük” őket. Gratulálok a karcsai csapatnak és további sok sikert nekik.

Petercsák Márton: – Gratulálok a hazaiaknak, megérdemelten nyertek.

ÉM


[related-post post_id="4160167"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!