BOON - Sport - Megye II.

2017.03.19. 19:29

„A szövetség elgondolkodhatna, hogy kiknek ad játékvezetői jogosítványt”

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 18. fordulójában vasárnap öt mérkőzést rendeztek meg.

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 18. fordulójában vasárnap öt mérkőzést rendeztek meg.

Ináncs – Varbó 0-3 (0-1)

Ináncs, 150 néző. V.: Németh Z.

Ináncs: Kádas - Tóth (Takács), Flaskó, Pockodi, Ónodi, Horváth, Hódos, Glonczi, Csizmár (Teleki), Tahi, Karaffa (Takács). Elnök: Montvajszki Bertalan.

Varbó: Medve - Tóth-Pál, Smida, Antal, Kovács, Mácsi (Lubai), Szabó, Apostol (Kálmán), Sikur, Horváth, Lantos (Szigeti). Edző: Asszony Béla.

G.: Lantos, Lubai, Sikur. Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 2-8.

Montvajszki Bertalan: - A bajnokjelölt ellen a 80. percig partiban voltunk. Sajnos a helyzetkihasználásunk siralmas. Amíg nem találjuk meg a góllövés módját, addig nagy bajban leszünk. Sportszerű mérkőzés.

Kovács Szabolcs csapatvezető: - Szívesen!


Sajóvámos – Szalonna 3-1 (2-1)

80. pecben félbeszakadt, mert a vendégek létszáma kiállítások és sérülések miatt 7 fő alá csökkent.

Sajóvámos, 100 néző. V.: Demeter.

Sajóvámos: Bordás - Varga, Stefán (Boros), Fejes, Hajkó, Hunyadi, Mohácsi, Tóth, Berecz (Gelyeta), Váradi, Paszternák. Edző: Váradi Norbert.

Szalonna: Káló - Kalocsai R., Mida, Kertész Gy., Hankó, Kalocsai B., Kertész A., Horváth Levente, Horváth lajos, Kalocsai I. (Lakatos), Kálló. Edző: Kertész Attila.

G.: Berecz (2), Mohácsi, ill. Kálló. Kiállítva: Kalocsai R. (40.), Horváth Lajos (50.), Kalocsai B. (70.). Jók: Stefán, Hajkó, Paszternák, Fejes, Tóth, ill. az egész csapat. Ifi: 4-1.

Takács Gábor elnök: - Ugyan a 80. percben kiállítások és sérülések miatt hamarabb befejeződött a mérkőzés, de a mai meccsen ettől függetlenül megérdemelten nyertünk. Sok siker a vendégeknek.

Kertész Attila: - Nem szoktam foglalkozni a játékvezetéssel, de ebben az esetben nem lehet szó nélkül hagyni. Folyamatos tévedések melyek döntően befolyásolták a végeredményt. A szövetség elgondolkodhatna, hogy kiknek ad játékvezetői jogosítványt. A hazaiaknak sok sikert.


Dédestapolcsány – Mályinka 0-1 (0-0)

Dédestapolcsány, 100 néző. V.: Porcs.

Dédestapolcsány: Lázi I. - Goda, Lázi J., Bartók, Lázi L., Szalóki, Burger, Fülöp, Lázi Gy., Váradi, Terge. Elnök: Galuska József.

Mályinka: Busa - Márku (Tózsa Dédesi), Pál Kutas, Pápai (Porkoláb), Juhász, Tábori (Szabó), Tiba, Fészki, Pál, Csoma, Kulcsár. Edző: Gór Bálint.

G.: Tábori. Jók: Goda, Szalóki, Lázi I., ill. az egész csapat. Ifi: 0-1.

Galuska József: - Jól küzdöttünk, rúgtunk egy szabályos gólt de a 2. számú asszisztens másképp látta...

Gór Bálint: - A szinvonal még várat magára, de a rangadót sikerült megnyerni. Ettől csak jobban és lelkesebben kell futballozni. Gratulálok az ifi győzelméhez is. Hajrá Mályinka!


Nyírjes-Szirma – Sajósenye-Arnót 0-5 (0-1)

Miskolc-Szirma, 50 néző. V.: Turnyánszki.

Nyírjes-Szirma: Horváth - Braun, Kóti, Tóth (Halász), Oláh, Terdik, Banu, Orosz, Beregszászi, Szmrek, Riespler. Edző: Takács Tibor.

Sajósenye-Arnót: Kovács - Szabó (Miklós), Balog (Glonczi P.), Hankó R., Szurdok, Hankó I. (Hankó A.), Hankó M.(Gulyás), Eerdélyi, Ermidi (Hankó L.), Horváth, Hankó Gy. Edző: Takács István.

G.: Hankó I. (2), Szurdok, Balog, Erdélyi. Jók: Horváth T., Beregszászi, Szmrek, ill. az egész csapat. Ifi: 3-4.

Takács Tibor: - Rengeteg gyenge teljesítmény volt ma, ami rányomta bélyegét a játékunkra. Sajnos a második félidőre elfáradtunk. Gratulálunk az ellenfélnek.

Takács István: - A második félidőbeli jó játékunknak köszönhetően biztos győzelem egy sportszerű csapat ellen.


Parasznya – Aszaló 1-0 (1-0)

Parasznya, 50 néző. V.: Füleki Cs.

Parasznya: Burai - Szentidai, Szaniszló J., Illés, Galamb, Szaniszló M., Titkó, Zsarnai, Gál, Szamkó, Schmidt (Tóth). Edző: Bodnár József.

Aszaló: Molnár D. - Sukály, Bari G., Bodnár, Ártim (Lajtos), Bobcsák (Bari M.), Ganyi (Stefán), Meczkó, Ádám, Korály, Kiss. Edző: Mikó Norbert.

G.: Szentidai. Jók: Szentidai (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Bodnár, Kiss, Stefán. Ifi: 1-2.

Bodnár József: - Maréknyi seregem viszaadta számomra az életkedvet! Köszönöm a névnapi ajándékot. Gratulálok a bazfoci tippelőjének: nem sokat tévedett csak a győztest nem találta el. Lehet törte a hátunkat a háló, de ha berúgjuk a helyzeteket már régen eldőlt volna a mérkőzés.

Mikó Norbert: - A hazaiaknak a hátát feltörte a háló, de a foci örök törvénye szerint a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Gratulálok a hazaiaknak.

A Nagybarca visszalépése miatt a Rudabánya szabadnapos volt.

ÉM


A 2016/2017-os Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú bajnokság Észak csoportjának tavaszi órarendje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!