Kerékpár

2024.04.29. 09:21

Bringázik, amikor nem lenget

A futball mellett számára a kerékpározás jelenti a felüdülést.

Gutyán Dániel, Oravecz Lőrinc és Árvai Ádám a Balaton partján.

Fotó: Olvasó

„Április 27-én két barátommal, Oravecz Lőrinccel és Árvai Ádámmal vettem részt vettünk a Balatonkör elnevezésű, immáron huszonötödik, vagyis jubileumi kerékpártúrán” – kezdte Gutyán Dániel, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottsága asszisztensi keretének tagja, majd így folytatta: „A túra Zamárdiból indult reggel hat órakor, a táv pedig kétszázhat kilométer volt. Mi harmadszor tekertük körbe a magyar tengert, ráadásul pedig hatalmas örömünkre a tavalyi időnket tizenöt perccel megjavítva tíz óra hat perc alatt értünk célba. Arra törekszünk, hogy teljesítményünkön mindig javítsunk és már elhatároztuk, hogy a nyáron újból megcsináljuk ezt a hatalmas élményt nyújtó szabadidős akciót.”

Nagyszerű sport

A bringázásról ezt mondta a tizenkilenc esztendős, az Év ifjúsági asszisztense díjjal kitüntetett diák, aki az ózdi Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium tanulója: „A pedálozást a játékvezetés és az edzések mellett nagyszerű kiegészítő sportnak tartom. Ez a műfaj felüdülést, kikapcsolódást és szórakozást biztosít nekem és nekünk, így nem tudunk és nem is akarunk lemondani róla.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!