BOON - Sport - DVTK

2017.02.10. 08:26

Három nappal „eltolták” a kupameccset, borult a DVTK programja

Miskolc - Albertirsán, az Ecsedi László Sportcentrumban kedden rende­­z­(het)­ik meg az MK-mérkőzést.

Miskolc - Albertirsán, az Ecsedi László Sportcentrumban kedden rende­­z­(het)­ik meg az MK-mérkőzést.

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcadöntőjének első meccsei közül a Ceglédi VSE – Diósgyőri VTK találkozót szombatra írták ki, ám ahogy erről elsőként a Borsod Online-on beszámoltunk: a mérkőzés tervezett helyszínén, a Pest megyei klub „albérletében”, Albertirsán a pálya használhatatlansága miatt a mérkőzést nem tudják megrendezni ezen a napon. Ezek után az maradt a csapatok számára, hogy egymással egyeztetve új időpontot próbálnak találni a mérkőzésnek, vagy ha ez nem sikerül, akkor a Diósgyőr elutazik a találkozó kijelölt helyszínére, és ott majd a játékvezető eldönti, hogy alkalmas-e labdarúgásra a játéktér.

Nos, ez utóbbira nem lesz szükség, ugyanis a két klub csütörtökön megállapodott a mérkőzés új időpontjában, a jövő héten kedden, február 14-én, 14.00-tól játsszák le a meccset – amennyiben az időjárás nem szól újra közbe – a korábban kijelölt helyszínen, a Ceglédi VSE stadionjának felújítása miatt Albertirsán, az Ecsedi László Sportcentrumban.

Borult a program

A meccshalasztás miatt borult a DVTK programja. A korábbi tervek szerint pénteken kelt volna útra a csapat, és Kecskemét közbeiktatásával érkezett volna meg a mérkőzés helyszínére, a péntek délutáni edzés és a Kecskeméten eltöltött éjszaka után, ám ezt a menetrendet törölni kellett.

Helyette péntekre és szombatra szabadnapokat kaptak a DVTK játékosai, akiknek vasárnap Diósgyőrben kell edzésre jelentkezniük, és másnap is lesz egy közös gyakorlásuk az NB II-es csapat elleni kupamérkőzés előtt.

Még egy tuti halasztás

Csütörtökön beszámoltunk arról is, hogy további Magyar Kupa nyolcaddöntők első meccseinek bizonytalan a megrendezése, a Csákvár – Sopron, az Érd – Budafok és a Dorog – Vasas találkozóké. Ehhez csatlakozott a Szentlőrinc – Szolnok mérkőzés, amelyről már biztosan lehet tudni, hogy nem rendezik meg szombaton, ugyanis a két együttes megállapodott abban, hogy – a Cegléd – Diósgyőr találkozóhoz hasonlóan – a jövő héten kedden, február 14-én, 14.00-tól játsszák le a kupacsatát.

ÉM-BCS



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!