Programajánló

2020.03.03. 09:39

Egy férfi és egy nő – Pilát Gáborral

Hogyan találjuk meg az igazi párt? Mi a jó párkapcsolat titka?

Férfi, női szerepek

A férfi és a nő kapcsolata, tudatos vagy sorsszerű? Mi lehet a titka egy jól működő párkapcsolatnak? Megéljük vagy menedzseljük? Ismerik a férfiak elég jól a nőket és a nők a férfiakat?

Pilát Gábor napjaink egyik legnépszerűbb hazai párkapcsolati tanácsadója próbál meg Önöknek választ adni ezekre a kérdésekre március 26-án 18.00-tól a miskolci Tudomány és Technika Házában. Különös aktualitást ad ennek az alkalomnak, hogy frissiben jelent meg Pilát Gábor új könyve az Egy férfi és egy nő. Az előadáson a könyvről is szó esik, mindarról amit maga az előadó így fogalmazott meg: „ha keresed a párod, vagy ha párkapcsolatban élsz, várunk az előadásra, mely egy fontos kérdést, a férfi és a nő kapcsolatát, a párkapcsolati kérdéseket érint.”

A szerző és előadó válaszol majd a kérdésekre és dedikál is Miskolcon.

Pilát Gábor szakmája szerint az elmúlt húsz évben közel 33.000 embert képezett értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeken, valamint több mint 8 éve végez személyes coaching-ot, azaz terepmunkát az üzleti szférában. „Az itt szerzett tapasztalat alapján már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság” – mondja.

Tudomány és Technika Háza, március 26-án 18.00-tól.

Online jegyértékesítés és információk: technikahaza.hu

Jegyvásárlás: a Fehér Fotóban a Szinvaparkban, valamint a Déryné utcai Antikváriumban.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!