BOON - PR cikk

2018.06.22. 15:58

Új Bubbles önkiszolgáló mosoda nyílt Miskolcon

<strong>Tovább terjeszkedik az egyre népszerűbb magyar önkiszolgáló mosoda hálózat: bemutatjuk a júniustól az Kazinczy utca 32. szám alatt elinduló Bubbles mosodát.</strong>

Tovább terjeszkedik az egyre népszerűbb magyar önkiszolgáló mosoda hálózat: bemutatjuk a júniustól az Kazinczy utca 32. szám alatt elinduló Bubbles mosodát.

Barátságos helyszín, friss design - a Bubbles önkiszolgáló mosoda egyszerre idézi meg egy amerikai mosoda és egy belvárosi kávézó hangulatát. De miért választják egyre többen?

Mosás 30 perc alatt

A mosoda egyik legnagyobb előnye, hogy a gépei sokkal nagyobb méretűek és gyorsabban is mosnak, mint a háztartási gépek. Egy mosás mindössze 30 perc alatt készül el makulátlanul és nemcsak ruhákat, de az otthoni nagyobb ágyneműket, takarókat is ki lehet mosni, így azok is használhatják a mosodát, akik otthon már rendelkeznek mosógéppel.

A mosógépek ráadásul maguktól adagolják az vegyszereket, köztük mosószert, öblítőt és fertőtlenítőt is, melyek mind megfelelnek a különböző higiéniai elvárásoknak. Az embernek elég betérnie a mosodába és berámolni a szennyest, a többit elintézik a gépek.

Vége a teregetésnek

Szintén hasznos funkciót töltenek be a mosodákban található szárítógépek, melyek lehetővé teszik, hogy ne kelljen nedvesen hazavinni és kiteregetni a kicentrifugázott ruhákat.

A szárítógépek 37 perc alatt futnak le, így - a mosással együtt - bő 1 óra alatt le lehet tudni akár a heti szennyes adagot.

Modern kialakítás

Jelentősen javít a mosodai élményen, hogy az üzletben ülőalkalmatosságokon lehet kivárni, amíg végeznek a gépek. A mosoda azokra is gondolt, akik esetleg családdal érkeznének elintézni a házimunkát: a Bubbles-ben gyereksarok is fogadja a legkisebb felhasználókat.

  • Cím: 3525 Miskolc, Kazinczy utca 32.
  • Nyitvatartás: minden nap (ünnepnapokon is) 0:00-24:00-ig
  • Bubbles honlap: www.bubbles.hu
  •  

    - PR cikk -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!