BOON - PR cikk

2018.03.22. 15:57

Koncz Attila bezsebelte idei első győzelmét

<strong>A HELL Racing Team K1 harcosa, Koncz Attila letette névjegyét múlt vasárnap a Fight Arénán – a szombathelyi összetűzés második menetében egy comb KO-val padlóra küldte osztrák ellenfelét.</strong>

A HELL Racing Team K1 harcosa, Koncz Attila letette névjegyét múlt vasárnap a Fight Arénán – a szombathelyi összetűzés második menetében egy comb KO-val padlóra küldte osztrák ellenfelét.

Koncz Attila múlthéten pénteken még a Digi Sport reggeli műsorában nyilatkozott szerényen arról, mennyit fejlődött újdonsült edzője, Kunkli Tivadar mellett, két nappal később máris győzelmet aratott a Szombathelyen megrendezett Fight Aréna nemzetközi profi küzdősport gálán. Az est folyamán Magyarország és Ausztria legjobb K1 és MMA harcosai csaptak össze. Koncz 77 kilogrammos súlykategóriában indult, ellenfele a Fightclub 300 harcosa, Bojan Pavicic volt. Attila az első menetben kiváló elsőlábas technikájának és erős sípcsontblokkjainak köszönhetően, valamint erős külső- és belső combrúgásokkal meggyengítette ellenfelét, majd a második menet vége felé végső csapást mért rá. Az osztrák versenyző egy combrúgás következtében elesett, és már nem tudott lábra állni, csapata bedobta a törölközőt. Így a mérkőzés végén Koncz keze lendülhetett a magasba, és ő vihette haza a győztesnek járó kupát.

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!