BOON - Megyei kézilabda

2017.05.20. 11:53

Ózdi KC: Az önbecsülésükért is játszanak Lajosmizsén

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 26. fordulójában a Mizse KC együttesénél vendégeskedik az ÓAM-Ózdi KC csapata szombaton délután.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 26. fordulójában a Mizse KC együttesénél vendégeskedik az ÓAM-Ózdi KC csapata szombaton délután.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 26. forduló

Mizse KC – ÓAM-Ózdi KC (Lajosmizse, szombat, 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a Lajosmizse vendégeként. A bajnokság utolsó találkozója elsősorban az önbecsülésünk miatt fontos, a táblázaton számottevően már nem tudunk változtatni. Ettől függetlenül győzelmi reményekkel utazunk a Mizse KC-hoz, de ehhez az elmúlt hetekhez képest sokkal jobban, koncentráltabban kell kézilabdáznunk. A csapat képes erre, remélem a ránk jellemző hullámzás ezúttal a hullám tetején talál minket. A két csapat őszi mérkőzését magabiztosan nyertük meg, bár ott is voltak időszakok, amikor a teljesítményük elmaradt a várttól. Most ezt kell a lehető legjobban lejjebb szorítanunk, ha pedig így lesz, akkor az talán a meglévő görcsösséget is feloldja a játékosokban. Ebben az esetben lesz esélyünk a két pont megszerzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!