jegyzet

2021.05.26. 11:31

Fű nélkül kellemes

Csupa kellemetlenség az élet maga.

Szaniszló Bálint

Forrás: ÉM

Fotó: Edited By Alex

Maguknak az individuumoknak, az embereknek is, de különösen a feladatokkal ellátott nagyobb szervezeteknek. Például az önkormányzatoknak. Már csak azért is, mert üzemeltetni kell a települést, minél nagyobb, annál nagyobb feladatok ellátásával.

Ráadásul az adott településen (városban, nagyközségben, községben) élőknek elvárásaik vannak, de sokszor inkább csak lennének. Télen például, hogy el legyen takarítva a hó, vagy ne legyenek síkosak a járdák. De ha a jelennél maradunk, akkor – például Miskolc esetében – az, hogy a drága állami pénzen felépített élményfürdő látogatható állapotban legyen. Vagy egyáltalán kinyissanak a város strandjai. Hasonló – a jelek szerint nehezen teljesíthető – igény, hogy a közterületeken, parkokban le legyen vágva a ma már „égig érő” fű. Lelki szemeim előtt ott lebeg az az önkormányzat, amely képes ezeknek a feladatoknak megfelelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!