Bűnügyi összefoglaló

2023.11.12. 20:00

Minden volt a héten: Intimbetétes dílerek, családi drogbiznisz, online csalók

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében november 6-a és 12-e között.

Forrás: police.hu

Még a lövések sem állították meg a balajti férfit, kitartóan rontott a rendőrökre (fotók)

Késsel, piszkavassal és kalapáccsal fenyegette az edelényi rendőröket egy borsodi férfi, akit csak nagy erőfeszítések árán sikerült megállítani.

Videón az intimbetétes dílerek letartóztatása – Ózdon és környékén terítettek

A rendőrök elfogtak három nőt és három férfit Ózdon, akik új pszichoaktív anyagot árultak Borsodnádasdon, Járdánházán, Arlón, Ózdon és Csernelyen több helyi fiatalnak.

Miskolci nyomozók vetettek véget a családi drogbiznisznek (fotók, videó)

Éjszaka csapott le a Nemzeti Nyomozó Iroda miskolci egysége több rendőri szerv bevonásával egy kábítószer-kereskedő szolnoki bűnbanda tagjaira. Vagyonvisszaszerzési eljárás keretében több mint 130 millió forintnyi vagyont zároltak.

Bort rabolt az utcán az ismerősétől a részeg nagycsécsi férfi - Nem ez volt az első alkalom, hogy másokra támadt

Nagycsécs - Előbb energiaitallal kínálta, aztán egy hirtelen mozdulattal elvette a másiktól a kezében tartott, bontatlan állapotú flakonos fehér bort.

Újabb felelőtlen e-rolleres Miskolcon

Ittasan vezetett e-rollert egy salgótarjáni férfi szeptember végén Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Megvárta amíg elalszik, majd kifosztotta ivócimboráját Encsen

Az Encsi Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Több ezer forintot rabolt a kazincbarcikai férfi

Előkészítő ülésen hozott ítéletet a Kazincbarcikai Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki a vádirat szerint 2022. április 28-án a kora délutáni órákban megpillantotta a helyi áruházba belépő fiatalkorú sértettet, akivel korábban már egy alkalommal bort vetetett magának.

Ezúttal mobilgarázst hirdetett egy online csaló – miskolci férfi lett átverve

Egy miskolci férfi egy közösségi oldal online piacterén egy mobilgarázsért fizetett előlegként több mint 50 000 forintot. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában