Csattant a bilincs

2023.11.08. 15:00

Videón az intimbetétes dílerek letartóztatása – Ózdon és környékén terítettek

A rendőrök elfogtak három nőt és három férfit Ózdon, akik új pszichoaktív anyagot árultak Borsodnádasdon, Járdánházán, Arlón, Ózdon és Csernelyen több helyi fiatalnak.

Boon.hu

Részlet az ózdi dílerek letartóztatásáról készült felvételből

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság három nővel és három férfival szemben, akik új pszichoaktív anyagokat szereztek be és árultak vevőkörüknek Borsodnádasdon, Járdánházán, Arlón, Ózdon, és Csernelyen.

A nyomozás eredményeként az Ózdi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai szervezett akcióban azonosították, majd elfogták a dílereket, illetve fogyasztókat is, akikkel szemben szintén eljárást indított a hatóság. A rendőrök a kereskedőknél tartott kutatások során például intimbetétes dobozba rejtett, kristálygyanús anyagot és precíziós mérlegeket foglaltak le - tudta meg a boon.hu.

Az Ózdi Rendőrkapitányság 2023. november 8-án előterjesztést tett letartóztatásukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában