szon-sportoldal

2013.01.23. 09:15

Hidegen hagyja őket a babona

Labdarúgás - A nyírgyulaji futballvezéreket hidegen hagyja a babobona. Sőt, Lakatos János éppen azzal keltette fel figyelmüket, hogy tizenhárom gólt vágott az őszi idényben – mégpedig a megyei kettő Díjözön-csoportjában jegyzett Kállósemjén színeiben.

Labdarúgás - A nyírgyulaji futballvezéreket hidegen hagyja a babobona. Sőt, Lakatos János éppen azzal keltette fel figyelmüket, hogy tizenhárom gólt vágott az őszi idényben – mégpedig a megyei kettő Díjözön-csoportjában jegyzett Kállósemjén színeiben. A megyei első osztályú egyesület szakmai stábja reméli, a huszonnégy esztendős, jó felépítésű támadó jelentős segítséget nyújthat a bentmaradásért vívott, gyaníthatóan kőkemény harcban. Elvégre, mi másért adnak neki lehetőséget.

Ráadásul a teljes bal oldalt bejátszani képes Kónya Márió személyében univerzális labdarúgót is megszerzett a hetedik hely táborozó Gyulaj: a huszonkét éves labdarúgó a Teremtől érkezett. Újfalusi Árpád éppen ellenkezőleg határozott: a távozó középpályás az „osztálytárs” Balkányt választotta.

Szívük szerint a nyírgyulajiak ily módon le is zárnák az átigazolási időszakot – részükről legalábbis máris véget érhet az éppen csak megkezdődött, sokak számára bajnoki szezonnál is izgalmasabb, érdekesebb periódus. A fentebb vázolt friss szerzeményekkel ugyanis gyakorlatilag kialakultnak tekinthető a Lukács Tibor irányításával készülő legénység játékoskerete, változás legfeljebb akkor következhet be, ha valami nmégis a búcsú mellett döntene...

Egyébiránt a csapat javában gyűri az ipart az I. Arany Fácán műfüves tornán, amelynek nyitányán a házigazda Nyírbátortól – jó színvonalú meccsen – szenvedett 4–2-es vereséget, majd a Gávavencsellőt 4–0-ra verte. A szombati folytatásban az ugyancsak megyei első osztályú, Mándok lesz az ellenfél.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!