Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.03. 10:58

Tavaszváró rendezvények Kemecsén

Kemecse - Benépesült az Arany János Általános Iskola aulája szombat délután, amikor megkezdődtek a tavaszváró rendezvények Kemecsén.

Kemecse - Benépesült az Arany János Általános Iskola aulája szombat délután, amikor megkezdődtek a tavaszváró rendezvények Kemecsén.Először az iskola tanulói énekeltek, majd egy szavalat hangolta művészire a közönséget, ugyanis egy különleges tárlat nyílt a folyosókon, M. Róka Gábor festményeiből. A festő tíz évig dolgozott a helyi mentőállomáson, ezért hálából felajánlotta képeit az itt élőknek. A tárlat gazdag anyagában csendélet, tájkép, főleg aquarell technikával készült alkotás kapott helyet.

A kiállítás megnyitója után maradt idő élvezni a műveket, majd a tornateremben csendült a dal, előtte a polgármester Lipők Sándor köszöntötte a vendégeket. A Miskolci Nemzeti Színház művészei adtak műsort. Jenei Gábor és Eperjesi Erika primadonna, népszerű operett részletekkel aratott vastapsot, majd opera részletet hallottunk Molnár Eriktől a Veszprémi Petőfi színház művészétől. Végül könnyű zene szólt a teremben, és a nézők nem csak tapssal, de itt-ott Kristóf Ivánnal közös énekléssel jelezték, tetszett a műsor, a tavaszra vágyó, és a nőnapot váró közönségnek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!