Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.25. 11:19

Sorra buktak a fatolvajok - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. József 41 éves, és H. Sándor 37 éves penyigei lakosok ellen. A két férfit 2013. február 24-én tetten érték, miközben egy Fehérgyarmat külterületén lévő erdőből a tulajdonos engedélye nélkül fákat vágtak ki, és kísérelték meg eltulajdonítani.

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. József 41 éves, és H. Sándor 37 éves penyigei lakosok ellen. A két férfit 2013. február 24-én tetten érték, miközben egy Fehérgyarmat külterületén lévő erdőből a tulajdonos engedélye nélkül fákat vágtak ki, és kísérelték meg eltulajdonítani. A rendőrök a két tolvajt elfogták, előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást J. Róbert 38 éves nyírmadai lakos ellen. A férfit 2013. február 24-én Nyírmada belterületén érték tetten, amikor egy akácfasorból fát kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit elfogták, őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Vilmos 57 éves gemzsei lakos ellen. A férfi 2013. február 24-én egy Gemzse külterületén lévő erdős területről tulajdonított el akácfát, amit a rendőrök kézi kocsira pakolva háza udvarán megtaláltak és lefoglaltak. A rendőrség a férfit elfogását követően szabálysértési őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítja.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Tamás 18 éves, U. Tibor 18 éves, és H. Tibor 20 éves vajai lakosok ellen. A három fiatalt, 2013. február 24-én Vaja külterületén a helyi körzeti megbízott rendőrök érték tetten, miközben fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a három fatolvajt elfogták, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárás során bíróság elé állítják.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást J. Lajos 18 éves szamostatárfalvai és F. Tamás 41 éves csengeri lakos ellen. A két férfit 2013. február 24-én Szamostatárfalva külterületén a Szamos-folyó árterében érték tetten, miközben több mázsa fűzfát vágtak ki, és kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrség a két férfit elfogta, a rendőrkapitányságra előállította, és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!