Sport

2015.11.15. 17:32

ÓAM-Ózdi KC: Szoros vereség Nyíregyházán

A férfi kézilabda NB I/B-ben északkeleti rangadót játszottak ezen a hétvégén.

A férfi kézilabda NB I/B-ben északkeleti rangadót játszottak ezen a hétvégén.

A keleti csoport 9. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC csapata a bajnokesélyes Nyíregyháza otthonában vendégszerepelt. A sérülésektől megtizedelt ózdiakat végül a szabolcsiak három gólos különbséggel tudták legyőzni.

ÉM-ME


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 9. forduló

Nyíregyházi KC – ÓAM-Ózdi KC

31-28 (13-11)

Nyíregyháza, 500 néző. V.: Öcs Zs., Tóbiás R.


Nyíregyházi KC: Nagy L. – Nagy Cs. (2), Pánczél (3), Mekaru (3), Tumidalsky (1), GUBÓ (5), TÓTH B. (7). Csere: Oláh (k), Andelic (k), KURBELY (10), Munkácsi M. (-), Varga L. (-), Kaplonyi (-), Bécsi J. (-), Braun (-), Illés (-). Edző: Varga Zsolt.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – Cupkovic (3), Scitovszky T. (-), Horváth Sz. (-), Dukic (-), SZILÁGYI D. (4), MENYHÁRT (4). Csere: Losinczi (k), FEKETE L. (11), Barta D. (-), NYESTE B. (6), Csépányi G. (-). Edző: Szakál György.


Varga Zsolt: - Ezen az estén mindkét csapat igazolta jó hírét, valódi rangadót játszottunk egymással. Jól indítottuk a meccset, és többször volt olyan periódus, amikor elléphettünk volna akár négy góllal is. Nem tettük, az Ózd szívósan küzdött, így az utolsó pillanatig keményen kellett dolgozunk ezért a győzelemért. Gratulálok mindkét csapatnak.

Szakál György: - A rengeteg sérült miatt rossz előjelekkel érkeztünk Nyíregyháza, ettől függetlenül nagyon akartuk a győzelmet. Nem is álltunk a célunktól messze, de sajnos jobbátlövőben ezen az estén lyukasak voltunk. Nagyot küzdött a csapat, mert így is szerettünk volna jobbulást, gyógyulást kívánni az egyesület alelnökének, a kórházban kezelt Marosi Istvánnak. Sajnos a pontok ezúttal elmaradtak, de Pista Bácsinak tudnia kell, hogy az egész csapat, az egész klub mellett áll. Ezúton is sok erőt kívánunk neki!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!