Sport

2014.12.20. 11:46

Vegyész RC: Komolyan vennék az évzárót

Kazincbarcika - Szombaton 17.30-tól Vegyész RC – Vannet PTE-PEAC mérkőzés lesz a férfi röplabda NB I-ben.

Kazincbarcika - Szombaton 17.30-tól Vegyész RC – Vannet PTE-PEAC mérkőzés lesz a férfi röplabda NB I-ben.Karácsonyt megelőzően több klubnál jótékonykodnak, gyűjtést szerveznek a rászorulók számára, nincs ez másképpen Kazincbarcikán sem, ahol a mostani mérkőzést megelőzően a drukkerek a bejáratnál elhelyezett dobozokban tudják elhelyezni adományaikat, melyeket a helyi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnak, illetve a miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központnak juttatnak el.

– Örülök ennek a kezdeményezésnek, amely igazából már napok óta tartott, és magam is csatlakoztam hozzá – nyilatkozta Dudás András, a VRCK edzője. – Bízom, bízunk benne, hogy ma még sok ajándék érkezik a szurkolóknak köszönhetően, amellyel örömet tudunk szerezni azoknak, akik hiányt szenvednek.

Szántai: gerincsérv

A Vegyész kedden simán elvérzett Kaposvárott, a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott a 2014/2015-ös sorozattól. – Jelen állapotában a Fino jobb csapat, mint mi – tette hozzá Dudás András. – Látjuk, miben kell fejlődni, hogy az olyan gárdákkal, mint amilyen a Kaposvár vagy a Kecskemét, versenyben legyünk. Mert ők az első és a második számú ellenfelek, úgy gondolom, hogy a korábbi riválisokat, a Dágot és a MAFC-ot egy hajszálnyival megelőztük, előrébb tartunk tőlük. Utolsó idei ellenfelünk, a Pécs nem hoz olyan jó eredményeket, mint tavaly, de azért van egy-két emberük, akikre figyelni kell. Amennyiben a célunkat, az előrébb lépést komolyan gondoljuk, akkor maximálisan kell koncentrálnunk, ellenkező esetben úgy járhatunk, mint a Dunaferrel szemben, amikor kicsit döcögtünk…

A napokban Szántai Balázsnál, a Vegyész liberójánál gerincsérvet diagnosztizáltak, ami nem tudni még, hogy mennyire befolyásolja további pályafutását:

– A mai mérkőzés nem olyan volumenű, amelyen erőltetni kellene a játékát – hangsúlyozta Dudás András. – Pillanatnyilag ott tart, hogy megnézi, miként lehetne kezelni ezt a sérülést, várnak rá vizsgálatok, konzultációk, ezek döntik el a hogyan továbbot, de első az egészség…

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!