Jégkorong

2024.04.29. 11:06

Hoki és foci a csizmásoknál

Az olaszországi Bolzanoban zajlik a divízió I/A-s jégkorong világbajnokság.

Fridély Gábor és családja a japán elleni mérkőzésen.

Fotó: Olvasó

A magyar válogatott a japánok elleni 3–1-es sikerükkel kezdték meg szereplésüket és a meccs után a szurkolók nagy ünneplésben részesítették kedvenceiket.

Pazar hely

– Innsbruckon keresztül vonattal érkeztünk Bolzanoba – újságolta a miskolci Fridély Gábor egykori NB I-es labdarúgó játékvezetői asszisztens, aki vármegyénk székhelyén a vendéglátóiparban dolgozik. – Itt igazán festői a táj, a gyönyörű kiválóan érezzük magunkat. A távol-keletiek elleni összecsapáson mintegy háromszáz honfitársunkkal együtt szurkoltunk, a Dél-Korea elleni találkozónkon és a további mérkőzéseinken azonban még többen leszünk, hiszen most is rengetegen tartanak még ide. A feleségemmel együtt nekem ez már a negyedik, Larina kislányunknak viszont az első vébéje. Amikor nincs fellépésünk, akkor igyekszünk minél többet turistáskodni: Bolzano pazar hely, de ellátogatunk Veronába és túrákat tervezünk a hegyekben. Sőt, amíg itt vagyunk, addig más eseményeket is megnézünk, például egy Serie B, vagy olasz másodosztályú labdarúgó kilencven percet is szemügyre veszünk.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!