Sport

2014.07.10. 15:34

Birkirkara vs. DVTK - Az ellenfél „titkait” nem ismertük meg

Ki pótolja a kiállítottat, két csatárral állnak-e fel a hazaiak?

Ki pótolja a kiállítottat, két csatárral állnak-e fel a hazaiak?

Debrecenben, az Európa Liga 1. fordulójának első felvonása előtt közös sajtótájékoztatót tartott a Diósgyőri VTK, illetve a Birkirkara FC csapata. Az akkori eseményen részt vett mindkét klub vezetőedzője, Sivic Tomislav, illetve Paul Zammit, továbbá a két csapatkapitány (Elek Ákos és Gareth Sciberras).

Egészen szerda kora délutánig abban a hiszemben voltunk, hogy mindez Máltán is hasonlóképpen fog zajlani, hogy a hazaiak és a vendégek „mestere” is megosztja gondolatait, elképzeléseit a csütörtöki második felvonással kapcsolatban. Nos, Sivic Tomislav és Bacsa Patrik eleget tett ezen kötelezettségüknek, a borsodiak szakvezetőjét részletesen kérdezte több máltai újságíró is.

Nem kíváncsiak rájuk?

Amikor arról érdeklődtünk a helyiektől, hogy mikor tud ugyanígy válaszolni a feltett kérdésekre Paul Zammit (és egy labdarúgó a Birkirkarától), „vegyes „ válaszokat kaptunk: például azt, hogy nem akarnak nyilatkozni, illetve azt, hogy a helyi média nem kíváncsi rájuk. A helyszínen, a Ta’ Qali Nemzeti Stadionban egyébként szerda este, a mérkőzés időpontjában a DVTK edzett, míg a máltaiak – legalábbis honlapjuk szerint – jó pár kilométerrel arrébb, a Mgarr Ground-on készültek a kupavisszavágóra. A szigetországiaknál két kérdés maradt igazán: az egyik, hogy ki pótolja majd a Debrecenben, a 46. percben kiállított Matheus Bissit, illetve hogy valóban támadóbb felállásban, két csatárral vonulnak-e ki a gyepre a máltaiak? – amint azt Sivic Tomislav előrevetítette.

ÉM


[poll id="702"]


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!