Sport

2014.06.03. 09:48

Mezőkövesd Zsóry FC: Egyenlő feltételeket a pályán és a jogban is

Mezőkövesd - Fellebbezést és törvényességi felülvizsgálati kérelmet is benyújtottak a mezőkövesdiek.

Mezőkövesd - Fellebbezést és törvényességi felülvizsgálati kérelmet is benyújtottak a mezőkövesdiek.Ismeretes, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. – jogosulatlan játék miatt – az Újpest FC NB I-es labdarúgó csapatának a Kecskeméti TE-PM elleni NB I-es bajnoki mérkőzését megóvta. Ezt az MLSZ versenybizottsága – tárgyalás mellőzésével – megalapozatlanság miatt elutasította.

– Megtámadtuk az első fokú határozatot és ez ellen pénteken fellebbezést nyújtottunk be az MLSZ fellebbviteli bizottságához, valamint az ügyben törvényességi felülvizsgálati kérelemmel fordultunk az MLSZ jogi bizottságához – mondta Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. ügyvezető igazgatója. – Álláspontunk változatlan: a fővárosiak hat labdarúgója egy idény alatt három klubban szerepelt, erre pedig nem ad lehetőséget az MLSZ versenykiírása. Az általunk megkérdezett jogászok szerint teljesen egyértelmű, hogy igazunk van: ennek szellemében mi azt szeretnénk, ha a pályán és a jogban is egyenlő feltételeket biztosítana a csapatok számára az MLSZ.

Június 5-ig

Az ügyvezető igazgatótól megkérdeztük azt is, hogy Tóth László a klubnál marad-e, mire Bocsi Anna ezt válaszolta:

– Vezetőedzőnk szerződése június 5-ig van érvényben. Még nem ültünk le tárgyalni, erre kedden kerülhet sor. Ugyanezt mondhatom azokról a játékosokról, akiknek lejár a szerződésük: velük is a héten egyeztetünk majd.

ÉM-KT


Mezőkövesd - Az Újpest FC nyolc mérkőzését is megóvták a matyóvárosiak, de egyelőre vesztésre állnak. tovább »

Budapest, 2014. május 27., kedd (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége keddi ülésén elutasította az NB I 16-ról 18 csapatosra bővítését. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!